Digitalni cvijet ljubavi

Još je nekoliko dana do Valentinova, a upravo vam toliko treba da razbijete dvije predrasude: prvu – muškarci za Valentinovo ne dobivaju cvijeće i drugu – žene nisu vične kompjuterskoj tehnologiji.

Naime, britanski luksuzni brand Mulberry je u suradnji s digitalnim umjetnikom Danielom Brownom osmislio savršeni poklon – digitalni cvijet koji na plodnim informatičkim bespućima čudesno raste. Ima projekta je – Ljubavni cvjetovi, a zanimljivo je to što će se svaki svijet "roditi" drugačiji, ali s Mulberry uzorcima iz kolekcije proljeće/ljeto 2011. godine.

Sve što trebate učiniti je odabrati sjeme cvijeta s Mulberry stranice, posaditi ga i ispuniti podatke – ime i prezime primatelja, mail adresu, ljubavnu poruku i svoje informacije. Ako se radi o tajnoj simpatiji, cvijet možete poslati i anonimno.

U svakom slučaju – na Valentinovo će vaš odabranik primiti svoj personalizirani poklon i on će procvjetati ispred njegovih očiju, a vi ćete narasti u njegovim očima tako da će vam sigurno htjeti kupiti nešto iz posljednje Mulberry kolekcije, ili pak neke druge – vama drage.