Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Dior cipele i sandale za ljeto 2010.

Ovo su potpetice u kojima želite šetati po ljetnim plažama.

Christian Dior je modna kuća sjaja, prestiža i bogate povijesti te ju kao takvu, ne trebamo posebno predstavljati. Već preko pola stoljeća visoki zvjezdani krugovi naprosto su nezamislivi bez Diorovih krpica i modnih dodataka.

Impresivna je lista žena koje su obožavale ili koje i danas obožavaju Diora: Od Marilyn Monroe, preko princeze Diane i Sharon Stone, pa sve do Charlize Theron, Dite Von Teese i Gwen Stefani. Nakon Yvesa Sainta Laurenta i Marca Bohana, te desetljeća vladavine Gianfranca Ferréa (1989-1997), Diorove avangardne vizije danas sprovodi briljantni John Galliano.

Pred vama su cipele i sandale iz Diorove kolekcije za proljeće/ljeto 2010. godine.Sandale Dior –  3.000 kunaDior cipele – 4.010 kunaCipele Dior – 4.280 knSandale Dior – 4.650 kuna

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Zanimljivosti

Ovo je vrijeme u kojem možemo zablistatu u novim cipelama i sa stilom ući u novu godinu.

Fashion report

Ponekad je za podizanje i najjednostavnijih outfita dovoljan mali detalj koji će u potpunosti preokrenuti cijelu kombinaciju.

Trendovi

Kako bi što uspješnije organizirali svoj ormar za kasno ljeto, ne zaboravite zaviriti u Mass webshop gdje vas čeka inspiracija za niz šarmantnih stylinga.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.