Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Direktni letovi Lufthanse do Berlina

Nove pogodnosti i atraktivne ponude iz njemačke nacionalne zrakoplovne kompanije.

Od 3. lipnja 2012. godine, Lufthansa uvodi direktne letove prema Berlinu iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra čime će, po prvi puta, direktno povezati Hrvatsku s njemačkom metropolom. Karte za direktne letove prema Berlinu mogu se kupiti već danas, a atraktivnosti ove ponude doprinosi cijena karata od 49 eura za jedan smjer, u koju su uključene sve takse i pristojbe.

Direktni letovi zrakoplovima Airbus A320 i Airbus A319 uključuju standardnu ponudu pića i snacka te skupljanje putnih milja unutar najvećeg zrakoplovnog loyalty programa u Europi, Miles & More. Svi letovi uključivat će Poslovnu i Ekonomsku klasu.Kako bi animirala još više inozemnih gostiju, Lufhansa surađuje s brojnim atraktivnim institucijama s područja kulture, mode i gastronomije. U sklopu programa + Be Local prikazom ukrcajne propusnice, kod partnera Luhthanse ostvaruje se pravo na posebne popuste i druge pogodnosti. Svaki se mjesec osiguravaju nove pogodnosti što je ujedno i dodatna motivacija za posjet europskoj prijestolnici.Berlin je najveći, ujedno i glavni grad Njemačke te drugi po veličini grad Europske unije. Berliner krafna, Brandenburška vrata, Zlatni medo, samo su neki od simbola europske metropole koja svake godine privlači sve veći broj turista. S više od 8,2 milijuna posjetitelja u 2010. godini, Berlin je jedna od najpopularnijih destinacija u Europi te treći najpopularniji grad-domaćin brojnih konvencija i izložbi.Više informacija o ponudi i redu letenja pogledajte na službenoj stranici Lufthanse.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

La Verna, udruga koja svojim aktivnostima pruža podršku palijativnim bolesnicima, prošle je godine javnosti predstavila akciju pod nazivom „ZaČin ljubavi“.

Dobar posao

Kolika je cijena besplatnoga?

Anja može sve

Tamo su ljudi ljudi, bez obzira nedostaje li im noga ili ruka. Nije bitno ni koje si boje kože, seksualne orijentacije, jer tamo je...

Obitelj

Kako pokloniti lijepe i korisne darove, a izbjeći prekomjernu potrošnju za koju nemamo pokriće?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.