Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Divna stvorenja – film koji se ne propušta

Osvoji ulaznice za filmsku projekciju nadnaravne ljubavne priče.

Postojala je jedna ljubav koja je pobijedila vrijeme, no može li pobijediti i magiju? Divna stvorenja najbolji su izbor za odlazak u multiplek­se CineStar.

Film koji će ponoviti, a možda i nadmašiti fantastičan filmski uspjeh Sum­rak sage, snimljen po istoimenom serijalu knjiga za mlade o fatalnoj ljuba­vi i mračnoj opasnoj tajni, uvući će gledatelje u mračni gotički svijet magi­je i misterije.Nadnaravna ljubavna priča Divna stvorenja rađena je prema bestseleru autorica Kami Garcije i Margaret Stohl. Sedamnaestogodišnji Ethan Wate (Alden Ehrenreich) mjesecima sanja isti san. Tajanstvena djevojka čeka ga na bojištu u jeku Građanskog rata. On silno želi ostati s njom, ali prijeti mu opasnost – svaki put kad udari munja zvukom koji nalikuje na pucanj.Ethan umire prije no što stigne do djevojke. Opasni svijet iz sna Ethanu je draži od stvarnosti u Gatlinu u Južnoj Karolini, malom konzervativnom juž­njačkom gradiću koji kao da nije u 21. stoljeću, u kojem se ništa ne mije­nja i nema nikakvih događaja. Živi s ocem koji se potpuno povukao u svoj svijet nakon iznenadne smrti mladićeve majke i žudi za životom o kojem može samo čitati. Stvari se mijenjaju dolaskom Lene Duchannes (Alice En­glert), lijepe i zagonetne nećakinje Macona Ravenwooda (Jeremy Irons), vlasnika gotičkog imanja Ravenwood Manor.Ethana djevojka odmah pri­vuče mada se čini kao da ju prati neka zla sila i postaje očito da ona pripa­da obitelji čarobnjaka s moćima koje su izvan njene kontrole. Grad kojim upravlja konzervativna gđa Lincoln (Emma Thompson) želi da ona bude protjerana. Čak i sveznajuća knjižničarka Amma (Viola Davis) boji se po­navljanja povijesti obilježene obiteljskim tajnama i prokletstvom koje se nadvilo nad Lenu s približavanjem djevojčinog šesnaestog rođendana. Up­ravo tada ona će pripasti Svjetlu ili Tami. No sudbina djevojke mogla bi već biti zapečaćena kletvom koja nju i Ethana uvlači u mrežu magije i svi­jet pun opasnosti iz kojega možda i nema bijega.OSVOJI ULAZNICE

Blitz vam poklanja 2×2 ulaznice za Divna stvorenja.

Ukoliko želite osvojiti ove ulaznice, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STVORENJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela, svoju punu adresu te navedite u kojem CineStar kinu u Zagrebu biste željeli odgledati filmsku projekciju.

Kako se zovu autorice istoimenog serijala knjiga po kojima je snimljen film Divna Stvorenja?

Vaše prijave primamo do 27. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su: Ivona Paun i Gordana Mandić Čotra. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Planirajte na vrijeme društvo, filmove i vrijeme.

Celebrity

Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada proslavit će svoj 47. rođendan.

Zanimljivosti

Film Dobra kuća u distribuciji Blitza možete svakako pogledati i na redovnom kino programu od 29. rujna.

Zanimljivosti

Dvadeset i prvog rujna obilježavamo 75. rođendan Stephena Kinga, kralja horora i jednog od najprodavanijih pisaca našega doba.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.