Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Dizajnerska kolekcija AMDS by Alduk

Marijana Batinić izabrana za promotoricu nove kolekcije.

Vodeći domaći brend jeans i casual odjeće, Amadeus Jeans, u sklopu nagrađivanog projekta Fashion.hr Industrija predstavio je svoju promotoricu za dizajnersku kolekciju AMDS by Alduk. Za promotoricu je odabrana simpatična TV voditeljica Marijana Batinić koja je nedavno snimila i promo fotografije za kolekciju AMDS by Alduk. Fotografije je snimio naš priznati modni fotograf Šime Eškinja, za frizuru je zadužena Keune Akademija, a make up potpisuje Žana Kožul.

"Izuzetna mi je čast što imam priliku promovirati AMDS by Alduk. Odjeća je totalno cool, svježa, mladenačka. Sviđa mi se što je seksi, no ne na onaj provokativan način već je Ivan pronašao pravu mjeru. Ima zbilja fantastičnih komada koje ću s velikim oduševljenjem nositi." – izjavila je Marijana Batinić.AMDS by Alduk naziv je kolekcije koja predstavlja novu podliniju hrvatske modne kuće Amadeus Jeans, nastalu kao rezultat uspješne suradnje između talentiranog mladog dizajnera Ivana Alduka i vodeće domaće tvornice casual i jeans odjeće. Riječ je o najnovijoj suradnji unutar nagrađivanog projekta Fashion.hr Industrija koja je predstavljena u rujnu na nedavno održanom Dove Fashion.hr-u i pritom oduševila publiku.

Atraktivnu dizajnersku liniju AMDS by Alduk karakteriziraju glamurozni rock i military elementi, kožni detalji te upečatljivi printevi. Kvalitetna street style kolekcija zadovoljiti će sve potrebe mladog i urbanog čovjeka, koji svoje modne apetite može zadovoljiti u bogatom rasponu modela, od casual i chic do večernjih i poslovnih kombinacija.Dio dizajnerske kolekcije AMDS by Alduk već se uspješno prodaje u prodavaonicama Amadeus Jeans-a, u Zagrebu u Avenue Mall-u, Arena centru, Importanne centru i Varšavskoj ulici, te u prodavaonicama u Zadru, Splitu, Osijeku i Puli.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Nova Alduk Bridal '24 kampanja, vizuali koji izvrsno korespondiraju s trenutnim modnim tokovima te unose svježinu na repetativno domaće tržište, odiše high fashion estetikom...

Zanimljivosti

Nakon uspješne prošlogodišnje premijere, suradnja Kristine Burje, Ive Gradišer i Marijane Batinić dobila je nastavak.

Fashion report

Marijana Batinić, dizajnerica Kristina Burja i stilistica Iva Gradišer predstavljaju modnu kampanju koja je zaokružila ovu jedinstvenu priču o samopouzdanju, samoodrživosti i prijateljstvu.

Dizajn

Jedan od najljepših zagrebačkih trgova je onaj kralja Tomislava, a poznati hrvatski dizajner je Ivan Alduk upravo je njega odabrao za lokaciju svog novog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.