Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Dizajnerske lampe kao ukras doma

Romantični ugođaj uz vrhunski dizajn rasvjetnih tijela.

Uvijek ste padali na večere uz svijeće i romantiku? Od sada u vašem domu uz Kundalini rasvjetu svaka večer može biti romantična. Vrhunski dizajn podnih, stolnih i stropnih lampi od sada se može pronaći u Stipić Interartu. Poklonite sebi jedan od najljepših primjeraka i probudite u sebi romantičara.

Abyss stolna lampa s visokonaponskim LED trakama i modularnom strukturom opal polikarbonata podsjeća na nisku bisera.Lampa je skulptura i ukras vašeg doma, a spaja moderni dizajn s romantičarskim izgledom.

Abyss stropna svjetiljka u promjeru 110 cm s visokonaponskim LED trakama i modularnom strukturom pričvršćena je na cijevi od bijelog pleksiglasa s fluorescentnim središtem.Odlična je za velike prostore kojima je potrebno dodati malo nježnog ugođaja.

Pixel zidna i stropna lampa visine je 51 cm, širine 10 cm i duljine 42 cm. Roto-moduliran polietilenski difuzor fiksiran je na lakiranoj metalnoj strukturi.Shakti dolazi iz hinduizma te je utjelovljenje božanske ženske kreativne moći. Probudite božicu u sebi uz ovaj jedinstveni koncept Kundalinijeve podne lampe. Visoka je 200 cm, duljine 30 cm i široka 25 cm. Dolazi u bijeloj, narančastoj, crvenoj i boji fuksije. Podna lampa ima dva svijetla – jedno za čitanje te jedno ambijentalno, koje se može zatamniti.Difuzer svijetla je laser u tubi od pleksiglasa. Zahvaljujući novim tehnologijama svijetlo je uvijek bijelo, čak i u bojanim verzijama lampe.

Za uvijek romantičnu atmosferu u vašem domu pobrinut će se Candela (svijeća) visoka 38 cm.Stolna svjetiljka od puhanog stakla s tripleks raspršivačem dolazi u dvije visine. Postolje je napravljeno od kromiranog metala.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Znamo da vam kroz glavu upravo prolazi misao kako vam ne treba još cijeli niz stvari na popisu dnevnih obaveza…

Moj dom

Možete uživati i u difuzoru vlastite izrade – bez nusproizvoda izgaranja ili umjetnih tvari.

Zanimljivosti

Šalice sa simpatičnim likovima Lunarovih mačaka upotpunjene motivacijskim porukama Sandra Slavnića, bit će dostupne za kupnju u odabranim trgovinama, te narudžbu preko Barcaffe web...

Moj dom

Dom bi trebao biti naše utočište, a stvaranje ugodnog ambijenta u životnom prostoru nije veliki izdatak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.