Dizajnerski namještaj za terase i vrtove

Ponuda Ro Collection showrooma tvrtke Primat RD obogaćena je vrhunskim sjedećim garniturama za terase i vrtove talijanskog brenda Talenti. Riječ je o garniturama Swell i Breez te jedinstvenoj stolici Ivana koje je dizajnirao Karim Rashid, jedan od najplodnijih dizajnera svoje generacije. S više od 3.000 dizajnerskih rješenja i više od 300 nagrada te angažmanima u preko 40 zemalja svijeta, Rashid je nedvojbeno u kratkom roku postao istinska dizajnerska zvijezda.

Sjedeća garnitura Swell za otvorene prostore sastoji se od dvosjeda, fotelje i stolića za kavu, a kolekciju čini još i stol za jelo uz pripadajuće stolice. Fotelje i stolice su zaobljenog oblika te zadovoljavaju sve potrebe suvremenog komfora, a njihov ergonomski dizajn podsjeća na morske valove.

Ležaljka Breez svakako je glavna zvijezda kolekcije Artdesign, u koju još spadaju i garniture Float, Optik i Kross. Breez je napravljena od cjevastih metalnih niti te je odlikuje savršen ergonomski dizajn.

Ležaljka je dostupna u svijetlo plavoj, svijetlo žutoj i bijeloj boji, a dolazi s jastukom debljine 3 cm napravljenim od vrhunske high-tech tkanine čiju stabilnost osiguravaju posebne clip-bravice.

Najzanimljiviji komad iz ove kolekcije je inovativna stolica Ivana nadahnuta ženskim tijelom i oblinama, koja dolazi u privlačnoj roza ili bijeloj boji.

Riječ je o stolici koja svojim suvremenim izgledom i dozom provokativnosti bezrezervno plijeni pažnju. Više informacija o Talenti proizvodima s potpisom Karima Rashida svi zainteresirani mogu dobiti u Ro Collection showroomu u Ilici 66 u Zagrebu.