Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Dizzy na 12. Dječjem sajmu

Modna kućica Dizzy – mjesto gdje se sastaju moda i kvaliteta

Sinoć je zatvoren 12. Dječji sajam –  vodeći događaj za djecu u Hrvatskoj i regiji na kojem su se posjetitelji imali priliku upoznati s najnovijim proizvodima i uslugama iz dječjeg svijeta, sudjelovati u nizu edukativnih radionica, igraonica, kvizova, kazališnih predstava, nastupa plesnih skupina i zborova, sportskih prezentacija i nagradnih igara.

Kako bi još jednom naglasili svoju kvalitetu te pridonijeli konkurentnosti vlastitih proizvoda svoje je mjesto u Zagreb Areni pronašla i domaća robna marka Dizzy.

revija 1‘Dizzy dječja robna marka iza sebe ima dvadesetogodišnju tradiciju te svojom odjećom opskrbljuje preko dvjesto dućana u Hrvatskoj, a svi oni koji žele dobiti uvid u kompletan asortiman proizvoda mogu posjetiti Modnu kućicu Dizzy na Aveniji Dubrava 47. Sve kolekcije izrađene su s puno pažnje u malim serijama i što je najvažnije po vrlo povoljnim cijenama , izjavio je član uprave Dizzyja, Željko Vasiljević.

Odjeća rađena po mjeri svakog djeteta osim atraktivnog dizajna iza sebe ima i certifikat o kvaliteti koji stoji kao garancija svim kupcima. Majice, hlače, haljine i pidžame samo su dio njihove proizvodne ponude, a za novu kolekciju jesen-zima 2013/ 2014 predstavljena je moderna, atraktivnu i udobna odjeća s printevima na bazi vodenih boja koje nisu štetne za okoliš i zdravlje.

revija 2‘Suradnja s Dizzy ovog se puta nastavila kroz snimanje kampanje i modnu revija koja se održala u sklopu 12. Dječjeg sajma. Tako ste ovoga puta imali priliku vidjeti 20 mališana za čiji su se izgled pobrinule stilistica Iva Tuđa, vizažistica Nena Mrkonjić te frizerka Olivera Stoimenova. Trenutno radimo na projektu Pink & Blue – kids street style, u kojem nastavljamo suradnju s Dizzy’, naglasila je direktorica modne agencije Fashion Team, Marina Budanko.

Unatoč stalnom opadanju hrvatske tekstilne industrije Dizzy se čvrsto utaborio na tržištu i kroz godine predanog rada stekao niz poklonika. Pokrivajući niz dućana i robnih kuća od Zagreba do Dubrovnika i Vinkovaca Dizzy zahvalu duguje i Gradu Zagrebu koji se pokazao kao pouzdan partner i osigurao najam poslovnog prostora te korištenje strogo namjenskog kredita.

revija 3Više informacija o proizvodima potražite na Dizzy Facebook i web stranici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Moj dom

Ovogodišnja vizija Božića iz čarobne radionice JS Ateliera uklapa se u viziju bezvremenske sofisticirane elegancije uz dodatak suvremenih elemenata.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.