Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Dječja lica sreće

Algoritmova humanitarna akcija za dječju bolnicu Goljak.

Izdavačka kuća Algoritam u ponedjeljak 27. srpnja organizira akciju "Lica sreće" za kupnju edukacijskih pomagala potrebnih bolnici Goljak, a trajat će do 31. kolovoza.

Kako nam je rekla Lana Šoštarić iz Algoritma, ispred "Algoritam Bookshopa" u Gajevoj ulici u Zagrebu postavit će štand na kojem će se moći kupovati knjige sa 30 posto popusta, a dio prihoda od prodaje ide bolnici.

Razni naslovi, knjiga dana sa 50 posto popusta

– Knjige će biti razne, mijenjat će se svaki dan, a popust vrijedi samo za one izložene na štandu. Od svake prodane knjige darujemo deset kuna Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak. Osim onih o Harryju Potteru i sličnih popularnih naslova, bit će tu slikovnica, dječjih knjiga, ali i ozbiljnije literature. Također, imat ćemo i knjigu dana, koja će se prodavati sa 50 posto popusta. Kada akcija završi, predat ćemo bolnici prikupljeni novac, a ona će ovisno o raspoloživom iznosu kupiti pomagala koja joj trebaju – istaknula je Lana Šoštarić.

Smijeh malenih najveća je sreća pa se prošetajte u ponedjeljak (ili neki drugi dan) do Gajeve i kupite knjigu na hvalevrijednoj Algoritmovoj humanitarnoj akciji. Dobro ćete proći vi, ali i djeca u Goljaku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Anna Harrington nova je autorica na domaćoj književnoj sceni čiji će ljubavni romani okupirati police ljubitelja žanra.

Darivanje

Čitanje je mnogima jedna od omiljenih ljetnih aktivnosti jer znaju kako se najrazličitije pustolovine skrivaju upravo među koricama knjiga.

She Book Club

U Meksiku pedesetih godina 20. stoljeća mlada pripadnica visokog društva otkriva jezive tajne prekrasne stare vile.

She Book Club

Nakon više tisuća pročitanih stranica i dugog vijećanja odluka je pala: najbolji hrvatski roman u prošloj godini je 'Zemlja bez sutona', prozni prvijenac Marije Andrijašević, nagrađivane...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.