Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Dječja lica sreće

Algoritmova humanitarna akcija za dječju bolnicu Goljak.

Izdavačka kuća Algoritam u ponedjeljak 27. srpnja organizira akciju "Lica sreće" za kupnju edukacijskih pomagala potrebnih bolnici Goljak, a trajat će do 31. kolovoza.

Kako nam je rekla Lana Šoštarić iz Algoritma, ispred "Algoritam Bookshopa" u Gajevoj ulici u Zagrebu postavit će štand na kojem će se moći kupovati knjige sa 30 posto popusta, a dio prihoda od prodaje ide bolnici.

Razni naslovi, knjiga dana sa 50 posto popusta

– Knjige će biti razne, mijenjat će se svaki dan, a popust vrijedi samo za one izložene na štandu. Od svake prodane knjige darujemo deset kuna Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak. Osim onih o Harryju Potteru i sličnih popularnih naslova, bit će tu slikovnica, dječjih knjiga, ali i ozbiljnije literature. Također, imat ćemo i knjigu dana, koja će se prodavati sa 50 posto popusta. Kada akcija završi, predat ćemo bolnici prikupljeni novac, a ona će ovisno o raspoloživom iznosu kupiti pomagala koja joj trebaju – istaknula je Lana Šoštarić.

Smijeh malenih najveća je sreća pa se prošetajte u ponedjeljak (ili neki drugi dan) do Gajeve i kupite knjigu na hvalevrijednoj Algoritmovoj humanitarnoj akciji. Dobro ćete proći vi, ali i djeca u Goljaku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

Pisati o poznatom na drukčiji način zahtijeva iznimno umijeće i vještinu, što polazi za rukom samo rijetkima.

She Book Club

Pripovijedana iz višestrukih perspektiva, Dobro susjedstvo iznimno je važna priča koja postavlja mnoštvo suvremenih i aktualnih tema po pitanju društvenog staleža, rase, ekologije, međuljudskih...

She Book Club

Nakladnička kuća Znanje sada s ponosom predstavlja i drugi dio trilogije istoimenog serijala, roman Opsada i oluja (Siege and Storm) autorice Leigh Bardugo.

Događanja

U pitanju je u pojam “tsundoku” i označava kupovanje i gomilanje knjiga za koje već znate da ih nećete pročitati.

Advertisement