Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Djevice će igrati miroljubivo

Povoljne prilike na svakom koraku.


Za Merkurove štićenike često se kaže da su rođeni trgovci. Nitko nije bolji od Djevica po pitanju racionalnog zbrajanja, oduzimanja, osjećaja za detalje. I sve će ovo iduće godine biti nekako uvećano, prošireno, uvijek će biti neka dodatna obaveza za ispuniti, nešto dodatno za zabilježiti. Važno je reći kako će 2010. biti vrlo povoljna za razmjenu dobara i usluga. Čak i ako ćete biti bez posla ili jedva preživljavati s mirovinom stalno će se nalaziti neka teglica zimnice za prodati ili ćete pronaći stari kauč kojeg ćete moći iskoristiti.

Ma koliko vam bankovni račun bio debel ili tanak uvijek ćete izdvojiti pet minuta da barem saslušate one koji su u gorem položaju od vas pa čak i one koji imaju, ali su svejedno nezadovoljni. Međutim, nećete samo miroljubivo slušati već ćete i konkretno pomagati pa makar se radilo o krpicama koje ćete proslijediti nekoj humanitarnoj udruzi. Osjećaj će biti dobar, jako dobar! Dakle, prilike će se same od sebe pojavljivati, radilo se o novima ljubavima ili obiteljskim odnosima. Samo je važno da se kontrolirate.

Ne miješajte ljubav i novce

Za vas koji ste rođeni u posljednjoj dekadi odnosno od 12. do 22. rujna, period od travnja do srpnja bit će nešto zahtjevniji. Najviše promjena osjetit ćete na novčaniku. Postajat će sve tanji i tanji, sa sve manjim 'manevarskim prostorom'. A opet ta ista skučenost tjerat će vas na ozbiljnost i predanost. Također, stare boljke s kostima, zubima, kožom ili probavom vratit će se pa ćete još jednom osjetiti bol i ograničenje fizičkog tijela i ovog materijalnog svijeta. Na svu sreću ovo neće dugo potrajati i već tijekom ljeta vratit ćete se na stare staze.

Nemojte se čuditi ako zaboravite potpisati nekakav dokument ili ako potpišete nešto što niste do kraja proučili. 2010. će biti puna ovakvih propusta. Upravo radi činjenice što ste vi simbol detalja ovakve situacije beskrajno će vas iritirati. Jednostavno vam neće biti jasno zašto se to događa i to baš vama koji uvijek na sve pazite. U intimnim odnosima pazite da materijalni aspekt veze ne stavljate u prvi plan ili bi bilo bolje reći – pazite da se krivo ne izrazite pa da vam partner ne zamjeri na tome da vam je račun za struju važniji od njega ili nje.


Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Duh i tijelo

Briga o sebi je važna jer je to ključ za pronalaženje ravnoteže kako u nama samima, tako i izvana.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: su Strijelac, Blizanac i Vage.

Advertisement