Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Djevojka mog prijatelja

Kad je žena čista desetka i muško prijateljstvo je osuđeno na propast.

Ponekad je teško izabrati između prijateljstva i ljubavi, a što kad se dogodi da se zaljubiš u prijateljevu djevojku – tada je moguće izgubiti na oba polja.

Nova romantično smiješna komedija „Djevojka mog prijatelja“ došla je u hrvatska kina. Za sve dame i lutalice koje žele nešto slatko na ekranu u moru akcijskih filmova, ovo je priča za vas.

Slatka Kate Hudson je ponovno u ulozi romantičarke koja je nedavno izašla iz duge veze u kojoj se opekla. Jason Biggs je Dusty, čovjek koji obožava Kate tj. u filmu Alexis. Iako je Dusty dečko kojeg bi svaka žena poželjela, Alexis smatra da još malo treba „proživjeti“. A s kim bi bilo najbolje nego sa Dustyjevim prijateljem Tankom kojeg igra Dane Cook. Tank je zločesti dečko za kojeg su žene igračke i površna zabava. Ipak, ako je žena čista desetka kao Alexis mogu pasti i najjači.

Osim pitanja zašto se u moru žena na svijetu zabavljati baš sa djevojkom u koju je zaljubljen vaš prijatelj, film se bavi i temom „zločesti dečko“ Vs „dobrica“. Razum govori da treba ostati s nježnim dobrim čovjekom, ali tijelo i srce ne pitaju um za dopuštenje.

Redatelj ove romantičnu komedije je Howard Deutch, Newyorčanin čije ime možda poznatije iz filma „Povratak ubojice mekog srca“ ili iz serije „Melrose place“ koja je bila popularna tijekom devedesetih. Scenarij je napisao Jordan Cahan kojem je ovo prvi „poznatiji“ uradak.

Film vrvi dovitljivim, na trenutke za neke možda prevulgarnim humorom, ali na taj način razbija se monotonija romantične komedije kojoj većinom znamo tijek i kraj. Ipak priča vas zabavlja tijekom cijelih 110 minuta u kojima promatrate zanimljiv ljubavni trokut.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Kate Hudson i Naomi Campbell u crnoj raskoši

Knjige i glazba

Osvojite ulaznice za komediju o mladoj ženi koja bira između prijateljstva i ljubavi.

Knjige i glazba

Hudson i Hathaway su damske rukavice zamijenile boksačkim!(Video)

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.