Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Djevojke iz susjedstva postaju Pantene zvijezde

Facebook djevojke na jedan dan postaju zaštitna lica nove Aqua Light kolekcije.

Nakon prvog blogerskog natjecanja u Hrvatskoj, marka Pantene ide korak dalje. Djevojke s Facebooka postat će zaštitna lica nove Pantene Aqua Light kolekcije uz koju kosa postaje vidno zdravija, lagana i lepršava tijekom cijelog dana.

8 djevojaka koje su prikupile najviše glasova Facebook fanova u nagradnoj igri okupilo se u polufinalu izbora. Zadatak je bio kreativan i poseban. Ostvariti najbolji Swish trenutak pred tročlanim Pantene žirijem, u kojem je prekrasna, lepršava I lagana kosa u prvom planu.Odabrane su 3 finalistice koje će na jedan dan upoznati život Pantene top modela. Priliku iz snova dobile su Anđelka Brdar iz Osijeka, Ana Buden iz Zagreba i Jelena Radovančev iz Vukovara. ''Prekrasnu kosu nikada ne možete fejkati i jasno je koliko je važna za dobru modnu fotografiju. Upravo nam je to bio osnovni kriterij za odabir finalistica. To su djevojke iz susjedstva koje će na jedan dan osjetiti što znači biti Pantene model'', izjavila je članica žirija, poznata fotografkinja Mare Milin.Upravo će Mare Milin uz pomoć Pantena pružiti dan iz snova finalisticama, koje će se 25. listopada pojaviti na photo shootingu na ekskluzivnom Pantene eventu. Poput pravih top modela proći će i kroz vješte ruke profesionalnog frizera Krešimira Bezjaka iz Urbana, stiliste Petra Trbovića i vizažistice Simone Antonović. Sve, kako bi se iz djevojkaka iz susjedstva pretvorile u Pantene zvijezde.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose.

Savjeti i preporuke

Joico tretman rekonstrukcije kose poboljšava učinak bojenja, trajne ondulacije i izbjeljivanja te rekonstruira kosu, obnavlja i štiti kosu od daljnjih oštećenja.

Beauty report

Dok je nekima nevažan, drugima je gubitak kose razlog za ozbiljnu zabrinutost i konzultacije s liječnikom.

Savjeti i preporuke

Bez obzira radi li se o boji, dužini, gustoći ili volumenu, čini se da postoji niz problema s kojima se suočavaju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.