Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Dm active beauty kartica

Kako do poklona i popusta u dm-u?

Papirnata dm kartica gdje ste do sada lijepili bodove, zamijenila je nova dm active beauty kartica. Funkcionira tako da ju pokažete pri svakoj kupnji, a za svakih deset kuna dobijete jedan active beauty bod.

Prikupljene bodove koristite tako da pronađete dm active beauty terminal te ih zamijenite za atraktivne pogodnosti. Neke od zanimljivih pogodnosti su: 50 posto popusta na dm proizvode koji su taj trenutak u dm beauty knjižici, 15 posto popusta na ukupan iznos računa pri jednoj kupnji, 25 posto popusta na jedan proizvod po vašem izboru te mnoge druge atraktivne ponude poput skijanja, wellnessa ili Božićnog shoppinga u New Yorku ili Londonu.

U sklopu dm active beauty putovanja, ako skupite 500 bodova dobit ćete 10 posto popusta na jedanaestodnevno putovanje na Kubu u organizaciji Generalturista.Kako se prijaviti?


Obrazac za prijavu pronađite na dm beauty terminalu. Nakon što ga ispunite, odvojite privremenu karticu, a ostatak predajte u vašoj dm prodavaonici.

Prijaviti se možete i elektronskim putem na terminalu ili na internetskoj adresi www.dm-drogeriemarkt.hr.

Nakon prijave dm trajna active beauty kartica će vam stići poštanskim putem. Ne brinite za bodove koji su vam na privremenoj kartici jer će oni biti automatski preneseni na trajnu.

Kontrolirajte svoju kupnju, njegujte se te osvajajte poklone uz dm active beauty karticu!
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Vruće ponude u turističkim agencijama.

Dobar posao

Postoji nekoliko načina da na Mreži svih mreža popravite kućni budžet.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.