Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Dnevno 600 poslova u inozemstvu

Portal MojPosao počeo je suradnju s vodećim portalima u Srbiji i Bosni i Hercegovini.


Za lakši pronalazak posla u susjednim državama portal MojPosao od danas u ponudi ima i oglase koje objavljuju dva vodeća portala za oglašavanje radnih mjesta u susjednim državama. Za Bosnu i Hercegovinu suradnja je počela s Posao.ba čiji je udio na njihovom tržištu veći od 75 posto, dok je u Srbiji partner Infostud.com koji ima čak 95 posto tržišta.

– Kada otvorite stranicu portala MojPosao odmah iznad tražilice u padajućem izborniku kategorija trebate odabrati inozemstvo i moći ćete vidjeti ovu proširenu ponudu poslova. Prijave za poslove šalju se izravno tvrtki koja je objavila oglas, dakle na način na koji su naši korisnici već navikli,- objasnila je Nada Hrbud, specijalist za marketing i PR portala MojPosao.

Broj oglasa u kategoriji Inozemstvo s ovom je suradnjom povećan za oko 600. Na portalu Infostud.com svakodnevno je aktivno preko 500 oglasa, dok je na Posao.ba aktivno preko 1.000 oglasa. S obzirom da na Posao.ba veći broj oglasa spada u javne natječaje za pozicije u državnom sektoru, prenose se samo oglasi iz privatnog sektora.

Veće mogućnosti zapošljavanja

Nova suradnja omogućava također poslodavcima veću ponudu radne snage. Naime, oglasi koje objavljuje MojPosao,net za radna mjesta u Hrvatskoj sada su također dostupni preko Posao.ba i Infostud.com zainteresiranima u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Koliko i kako će se to odraziti na sliku zaposlenosti teško je predvidjeti. Zajedno s partnerima u regiji MojPosao.net sada pokriva preko 85 posto tržišta koje se odnosi na oglašavanje radnih mjesta, ističu na ovom portalu.

Osim regionalnih partnerstva, MojPosao je početkom 2010. godine postao i član međunarodne mreže portala za oglašavanje radnih mjesta – Broadbeen. Broadbeen mreža omogućuje stranim tvrtkama potragu za zaposlenicima u Hrvatskoj i prije nego što otvore svoja predstavništva. Tvrtke iz inozemstva ovim putem mogu još lakše zakupiti oglase za radna mjesta na MojPosao te brže i jednostavnije pronaći zaposlenike u Hrvatskoj.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

Duh i tijelo

Mali poduzetnici nerado odmaraju od posla jer se boje da će, ako se ne posvete poslu, on patiti.

Dobar posao

Kako bi vaš sljedeći razgovor za posao prošao sjajno, savjetujemo vam da se potrudite pokazati da posjedujete sljedeće četiri vještine.

Top menadžerica

Sve bolje šanse za ostvariti fantastičnu karijeru imaju i žene, koje sve češće viđamo na ključnim upravljačkim pozicijama, kao i u poduzetničkim vodama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.