Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Do posla uz Virtualni dan karijera

Uz radionice i simulacije provjerite 24 natječaja za posao.

Danas je počeo drugi regionalni Virtualni dan karijera i znanja koji možete posjetiti na web adresi do 12. listopada. Među 50 izlagača iz regije, svoje natječaje je objavilo osam tvrtki iz Hrvatske, a pridružilo im se i pet edukativnih ustanova koje su predstavile programe profesionalnog obrazovanja.

Virtualni sajam organizira portal MojPosao u suradnji s vodećim portalima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini (Posao.ba) i Srbiji (Infostud.com).  Izložbeni prostor podijeljen je u tri dijela između zemalja sudionika, a u sklopu hrvatskog dijela predstavili su se regionalni izlagači: Japan Tobacco International i VIPnet, zlatni izlagači: INA i Cotrugli Business School, srebrni izlagači: Pliva, Nova TV i Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta i brončani izlagači: Kofax, Carlsberg, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske, Grafička škola, Educamix, Kvadra i MojPosao Job College.

Radionice i simulacije

Posjetitelji u sklopu sajma mogu jednostavno i brzo pregledati ponudu otvorenih radnih pozicija i edukativnih programa izlagača te putem chata opušteno razgovarati s predstavnicima poslodavaca i edukativnih ustanova. Očekuju ih 24 nova natječaja za posao i 10 ponuda za edukativne programe na području Hrvatske.Za posloprimce koji žele ostvariti i osobni kontakt s poslodavcima organizirana su predstavljanja Nove TV na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta (7. listopada) te Plive na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (11. listopada) koja će uključivati i simulacije intervjua s video snimanjem.

Svi koji žele saznati više o profesionalnoj edukaciji mogu prisustvovati predstavljanju poslovne škole Cotrugli Business School na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (6. listopada) te Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (11. listopada) u sklopu kojeg je predviđena i radionica o tome kako napisati životopis i zamolbu.

Osvojite nagrade

Posjetitelje virtualnog sajma očekuje i nagradni natječaj u kojem će moći osvojiti mobitele, popuste na edukativne programe i druge nagrade. Više detalja dostupno je na Info štandu organizatora.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

SheRULES

Janja je osluškivala intuiciju i reagirala instinktivno. No najvažnije je da je poslušala sebe.

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Dobar posao

Jedan od ključnih elemenata borbe za ravnopravnost spolova jest osigurati jednakost plaća za jednak rad, međutim, istraživanja i dalje otkrivaju duboke disparitete u primanjima između...

Drama Queen

Ne treba misliti da išta zaslužuješ, bilo da se radi o prilici, odgovoru, raščišćavanju neke situacije…

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.