Do posla uz Virtualni dan karijera

Danas je počeo drugi regionalni Virtualni dan karijera i znanja koji možete posjetiti na web adresi do 12. listopada. Među 50 izlagača iz regije, svoje natječaje je objavilo osam tvrtki iz Hrvatske, a pridružilo im se i pet edukativnih ustanova koje su predstavile programe profesionalnog obrazovanja.

Virtualni sajam organizira portal MojPosao u suradnji s vodećim portalima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini (Posao.ba) i Srbiji (Infostud.com).  Izložbeni prostor podijeljen je u tri dijela između zemalja sudionika, a u sklopu hrvatskog dijela predstavili su se regionalni izlagači: Japan Tobacco International i VIPnet, zlatni izlagači: INA i Cotrugli Business School, srebrni izlagači: Pliva, Nova TV i Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta i brončani izlagači: Kofax, Carlsberg, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske, Grafička škola, Educamix, Kvadra i MojPosao Job College.

Radionice i simulacije

Posjetitelji u sklopu sajma mogu jednostavno i brzo pregledati ponudu otvorenih radnih pozicija i edukativnih programa izlagača te putem chata opušteno razgovarati s predstavnicima poslodavaca i edukativnih ustanova. Očekuju ih 24 nova natječaja za posao i 10 ponuda za edukativne programe na području Hrvatske.

Za posloprimce koji žele ostvariti i osobni kontakt s poslodavcima organizirana su predstavljanja Nove TV na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta (7. listopada) te Plive na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (11. listopada) koja će uključivati i simulacije intervjua s video snimanjem.

Svi koji žele saznati više o profesionalnoj edukaciji mogu prisustvovati predstavljanju poslovne škole Cotrugli Business School na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (6. listopada) te Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (11. listopada) u sklopu kojeg je predviđena i radionica o tome kako napisati životopis i zamolbu.

Osvojite nagrade

Posjetitelje virtualnog sajma očekuje i nagradni natječaj u kojem će moći osvojiti mobitele, popuste na edukativne programe i druge nagrade. Više detalja dostupno je na Info štandu organizatora.