Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Dobrodošli u Baby Center obitelj

Tradicija i stručno znanje povezani su u jedinstvenu ponudu proizvoda s tri zanimljiva podbrenda BC Baby, BC play i BC Style.

Spajanjem dva velika branda, pod imenom Baby Center i novim sloganom  „Dobrodošli u obitelj“, predstavljen i novi brand identitet najvećeg maloprodajnog lanca proizvodima za djecu u regiji. Baby Center je uvjerljivo prvi izbor, prvo mjesto gdje trudnice, roditelji i svi oni, čiji se svijet vrti oko najmlađih, nalaze sve potrebno za opušteno roditeljstvo i sretno odrastanje.

Tradicija i stručno znanje povezani su u jedinstvenu ponudu proizvoda s tri zanimljiva podbrenda BC Baby, BC play i BC Style.

Obitelj kao inspiracija i motivacija

Obitelj je najdragocjenija i najvažnija zajednica za sigurno i bezbrižno odrastanje. I djeci i roditeljima je potrebna pouzdana podrška, a Baby Center je već trideset godina dio odrastanja generacija na ovim područjima. I svjesni su da  je njihova veza s obitelji odavno prerasla okvire trgovine. S velikom dozom odgovornosti, iskustva i stručnosti posvećuju se sveobuhvatnoj ponudi te prijateljskim savjetima i brižnom podrškom, tu su za vas, od trudnoće do razdoblja kad djeca prijeđu prag rane tinejdžerske dobi.

Čarobne nove linije u obitelji Baby Center

BC Baby, BC play i BC style nove su kategorijske linije koje su uvedene kako bi kupcima olakšali odabir, a ujedno i približili široku i bogatu ponudu asortimana:

  • BC play za one s bujnom maštom: Linija proizvoda obuhvaća cjelokupnu paletu igračaka od rođenja do dobi od 10 godina
  • BC baby za najnježniju bezbrižnost: Linija nudi vrhunsku ponudu dječje opreme, dodataka i namještaja od rođenja
  • BC style za udobnost, praktičnost i stil: Linija obuhvaća udobnu i trend odjeću i obuću od rođenja do teenagerske dobi odnosno do 10 godina.

U pažljivo odabranoj ponudi, u svakoj od zasebnih linija pronaći ćete kvalitetu, pouzdanost i raznolikost koju trebate za vašeg mališana. Ponudom asortimana za trudnice u Baby Centru ćete pronaći sve za razdoblje iščekivanja najljepše uloge koja slijedi.

Na njih možete računati!

Asortimanom koji nudi sigurnost, udobnost i bezbrižnu razigranost, Baby Center je učvrstio svoju poziciju – prvi izbor u dječjem svijetu. U korak s najnovijim trendovima, dubinskim razumijevanjem svijeta djece i roditeljstva, izbor kvalitetnih proizvoda uvijek je dostupan u Baby Centru, kao i stručna i prijateljska podrška za sretnu trudnoću, sigurno i razigrano djetinjstvo, radosno roditeljstvo.

Božićni katalog 2022 – Prelistajte novi,  najveći blagdanski katalog

Dječja sreća krije se u mekanom plišanom zečiću, prvoj lutki, autiću na daljinsko upravljanje i društvenoj igri pa smo u blagdanski katalog uvrstili veliki izbor igračaka s kojima će djeca istraživati ​​svijet, zabavljati se u igri uloga, igrati društvenu igru ili graditi dvorce. Umotajte sreću u čarobni poklon, koji će pod jelkom čekati najiskrenije usklike radosti u blagdansko jutro. https://www.babycenter.hr/sadrzaj/za-kupce-49978/bozicni-katalog-2022-1137553

Ni ovoga puta u katalogu nismo zaboravili veliki izbor proizvoda za čarobne početke u najboljoj ulozi na svijetu – roditeljskoj. Za najmlađe smo pripremili veliki izbor udobne i kvalitetne opreme, proizvoda za njegu i dodataka kako bi novi počeci bili još lakši.

Dobrodošli u obitelj. Dobrodošli u Baby Center. Bogatu ponudu i akcije provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Više

Trendovi

Guess vam donosi inspiraciju za jedinstvene jesenske outfite.

Fashion report

Donosimo vam par natuknica o jesenskoj modi i inspiraciju iz Replaya u kojem smo pronašli neodoljive outfite za nadolazeće vrijeme.

Darivanje

Vrhunski ručno rađeni tekstilni proizvodi nove kolekcije Bubaba by FreeON upravo nam to pružaju.

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.