Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Doček Nove godine na splitskoj Rivi

Ta divna splitska noć s Oliverom Dragojevićem i Marijanom Banom.

Za novogodišnji program pod nazivom "Ta divna splitska noć" koji se održava na splitskoj Rivi ove godine potvrđen je i nastup mladog Petra Dragojevića. Osim Petra koji je zadužen za uvertiru velikog spektakla Splićane će u 2011. uvesti Oliver Dragojević i Dupini, Marijan Ban i Diktatori te talentirana Lidija Bačić – potvrdili su organizatori Dalmacijakoncert na čelu s Tomislavom Mrduljašem.



Oliver Dragojević je kazao kako očekuje lijepu i ludu noć te da nije mogao odbiti ponudu da pjeva u svome gradu na dočeku Nove godine iako je nastup u Splitu uvijek najzahtjevniji i najteži. Drago mu je da spektakl otvara njegov nećak Petar kao predstavnik mladih glazbenih snaga grada Splita. Govoreći kako će mu nastup u silvestarskoj noći biti kruna na 2010. godini, Marijan Ban je rekao da odabir izvođača predstavlja vrhunsku kombinaciju te da svi oni imaju programa za dva dana pjevanja. Mlada Lidija Bačić je pak kazala kako joj je čast što je odabrana da u društvu s Oliverom i Banom uvede Splićane u novu 2011. godinu.



I dosadašnjih dočeka Novih godina na Rivi su Splićane uveseljavali popularni i kvalitetni izvođači poput Colonie, Jasmina Stavrosa, Nine Badrić i Tonija Cetinskog, a ove godine se organizator odlučio za izvođače koji su povezani s glazbenom tradicijom i glazbenom budućnošću Splita. U gradu pod Marjanom sprema se velika fešta za stare i mlade, a osim niza iznenađenja, nezaboravnog vatrometa "Ta divna splitska noć" obilježit će i 100. godišnjicu Hajduka. Doček s rive izravno će prenositi Hrvatska televizija i Radio Dalmacija. Izvođači pozivaju Splićane i njihove goste da im se pridruže u ispraćaju ove i tradicionalno na otvorenom pridonesu ugođaju i dočeku nove godine. Program počinje u 21h, a trajat će sve do tri ujutro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovoga puta, sa sobom dovodi čak 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad. 

Horoskop

Astrolozi kažu da bi se 2023. godine život pet znakova Zodijaka mogao radikalno promijeniti. I to na bolje!

Zanimljivosti

Split je u petak bio domaćin nezaboravne proslave organizirane povodom nedavnog otvaranja prve HUGO poslovnice u Splitu, ali i u cijeloj Hrvatskoj.

Zanimljivosti

Ovu posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.