U prodaji dodatne ulaznice za koncert Zdravka Čolića

ulaznice za koncert

Zbog izrazito velike potražnje u prodaju su službeno puštene dodatne ulaznice za koncert Zdravka Čolića, koji će ovaj glazbeni velemajstor održati ususret Danu žena, 7. ožujka u Areni Zagreb. Nove karte uključuju poseban VIP sjedenje sektor po cijeni od 170 kuna te tzv. “limited view” ulaznice po cijeni od 100 kuna.

Vrlo veliki interes koji vlada za zagrebački koncert Zdravka Čolića nimalo ne začuđuje jer jedna od najvećih glazbenih zvijezda s ovih prostora u posljednjih je nekoliko tjedana u potpunosti raspametila svoju vjernu publiku; prvo na koncertnom spektaklu u Osijeku, a potom i kao prvi izvođač iz regije na nastupu u Dubaiju.

U međuvremenu, zagrebačke pripreme koncerta za doček Dana žena u punom su jeku, a po povratku iz Dubaija Čolić je otkrio da ne skriva uzbuđenje zbog svog ponovnog susreta sa zagrebačkom publikom: “Neizmjerno se veselim povratku u Zagreb i nastupu za koji se nadam da će ostati u jako lijepom sjećanju mojih fanova“.

Ulaznice za koncert dostupne su za kupnju kroz sustav Eventima, a sve koji se požure na vrijeme osigurati svoje mjesto na koncertu, očekuje nezaboravni nastup glazbene ikone koja će put do srca svojih obožavatelja još jednom pronaći svojim bezvremenskim hitovima.