Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Dođite na Fight Club

Koji vam je draži, iPhone ili BlackBerry?

Sjećate se filma s Brad Pittom i Edvardom Nortonom – Fight Club, e ovo nije film, već novi projekt promocije internetske kulture, novih medija i tehnologija – istog snažnog naziva – Fight Club.

Događaj je zamišljen kao sukob ideja, proizvoda, tehnologija, proizvođača iz slične ili iste niše, koje će zastupati fighteri podijeljeni u dva ili više tabora. Fight Club je zapravo mjesto upoznavanja, zabave i druženja, učenja i razmjenjivanja poslovnih kontakata.

Organizator je udruga CROWD (Croatian Web Developers), a nastao je na ideju predsjednice CROWD-a Lili Rodić, koja zajedno sa svim članovima javnosti želi bolje prikazati modernu tehnologiju i medije.Prvi Fight Club održat će se u Zagrebu 18. travnja u 18 sati u Teatru Exit na temu vječnog sukoba: iPhone vs. BlackBerry.

Predstavnici dvije suprotstavljene grupe (vrsni poznavatelji materije) i moderator (osoba iz javnog života, po mogućnosti neodlučna u dvoboju) vode verbalni dvoboj. Timove na Fight Clubu sačinjavaju dva do četiri borca, sastavljeni iz redova poznatih evangelista ovih uređaja, predstavnika proizvođača, osoba iz javnog života, ali i osoba koje su samo obični korisnici, na dnevnoj bazi. Osim što će se prikazivati pozitivne i negativne strane aparata, moći će se isprobati proizvodi i raspravljati.

Kako bi stvar bila još zanimljivija i otkačena, publika u dvorani bit će podijeljena u tri sektora: dva za pobornike suprotstavljenih strana i treći neodlučni, a po okončanju Fighta prebrojavati će se preobraćenici iz neodlučne grupe. Publici je omogućeno sudjelovanje, navijanje, gađanje stress lopticama, izigravanje tribunala putem megafona i sve ostalo što moderator dozvoli.

Rok za prijavu posjetitelja se zaključuje 17. travnja u 24 sata, a ukoliko se broj prijavljenih ranije popuni, prijave će se zatvoriti radi ograničenog broja posjetitelja u dvorani. CROWD se obvezuje na zaštitu tajnosti podataka prijavljenih osoba.

Predviđeno trajanje događaja je 3 do 4 sata, uz pauzu za networking sudionika i posjetitelja, a učestalost događaja je po jedno događanje svaka dva-tri mjeseca, odnosno četiri godišnje.

Dođite i saznajte nešto o novim tehnologijama, pustite da vas uvjere ili razuvjere jer Fignt Clubovi novog doba se održavaju u tehnološkim arenama gdje su riječi najjače oružje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Kroz ova tri životna scenarija, najučestalija tri od njih vrlo vjerojatno bezbroj unikatnih, vodi nas predstava 'Buđenje', nastala u koprodukciji Teatra EXIT i Osječkog...

Blog

Hrana kao umjetnost

Savjeti i preporuke

Sa Simonom Antonović do savršenog looka

Moj dom

Popularni gadgeti uvlače se u sve sfere naših života.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.