Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Dođite na tulum svih tuluma

Poklanjamo ulaznice za koncert "Zvijezde Hit recordsa" i albume izvođača.

Bliži se najveći tulum ove godine – veliki koncert Zvijezde Hit Recordsa. Naime, 20. prosinca sna pozornici zagrebačkog Doma sportova svoje najveće hitove izvest će neki od najpopularnijih zvijezda u našoj regiji.

Nastupite će velikan hrvatske pop glazbe Tony Cetinski, jedan od najvećih zabavljača – nezaboravni Halid Bešlić, vječna Neda Ukraden koja je o koncertu rekla: "Nastup na koncertu Zvijezde Hit Recordsa je sve ono što svaki pjevač najviše voli, fantastičnu publiku, sjajnu atmosferu, još bolju organizaciju i super druženje s kolegama".Zvukove Mediterana na koncert Zvijezde Hit Recordsa donijet će Jelena Rozga, grupa Magazin i popularni Jole, a prekrasne balade s juga otpjevat će makedonska pjevačica Kaliopi.

"Zna se kakav tulum Hit Records svake godine pripremi; puna dvorana Doma sportova, repertoar za apsolutno svakoga, bez konkurencije. Svi nek se do tada dobro odmore i napune baterije, jer trebat će im tamo, ha ha! Vidimo se tamo“, rekla je Lana Jurčević koja će kao i grupa ET publiku razveseliti plesnim hitovima.Tople ljubavne emocije izazvat će nastupi Željka Samardžića, Hari Mata Harija, Zlatka Pejakovića, Baruna, Legendi, Lea, Ivana Zaka i Enesa Begovića, a grupa Teška industrija odsvirat će nekoliko pjesama za ljubitelje rocka.

Prodajna mjesta na kojima možete kupiti ulaznicu:

CD Shop Hit Records (Preradovićeva 12), Integral Pothodnik, Mozaik knjiga (City Centar One, Garden Mall, Avenue Mall), Bar Sport Billy, Cro Pub, Bar Roko & Akademija, Vikend Planer, Trešnja Okićka, Lampaši, Fly BarZvijezde Hit Recordsa, nisu obične zvijezde.

Tulum je kao i svake godine humanitarnog karaktera, jer "Zvijezde Hit Recordsa" ne zaboravljaju one kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine odlučili smo pomoći malenome Stefanu Baltiću iz Gline, koji je nažalost obolio od malignog tumora. Četrnaestogodišnji Stefan hrabro se bori protiv opake bolesti, ali potrebna mu je i vaša pomoć, jer je obitelj u teškoj financijskoj situaciji. Samohrana nezaposlena majka, obitelj se uzdržava od vlastitog seoskog imanja i dječjeg doplatka, žive vrlo skromno, bez vodovoda. Uz Stefana i majku, u obitelji su tri mlađe sestre, baka i djed. Obitelj nema financijskih sredstava, koji su potrebni za iznimno skupe lijekove, kao i putne troškove koje jako teško pokrivaju. Dolazi dio u kojemu vi možete sitnom gestom pomoći Stefanu, koja njemu znači više od ičega, te s time vratio barem dio djetinjstva koji nije proživio kao i ostala djeca.Diskografska kuća Hit Records u suradnji s digitalnom agencijom Hi-tech oformila je broj telefona na koji možete slati poruke podrške, a sav prihod od poruka biti će doniran direktno na račun maloga Stefana. Odvojite maleni dio novca, koji za vas možda i ne znači mnogo, a malenome Stefanu jako puno. Broj na koji možete slati poruke podrške Stefanu je 67357, a cijena poruke je 6,10 kuna s PDV-om, a sav prihod od poruka bit će direktno od mobilnih operatera uplaćen na Stefanov račun. Ukoliko želite donirati novac putem žiro računa broj u OTP banci je 2407000-3102973357.

Koncert počinje u 20 i 30 sati, a kako bi se što bolje pripremili i naučili pjesme, poklanjamo vam razne albume Hit Records izvođača. Dođite, veselite se i činite dobra dijela u ovo divno blagdansko doba.

OSVOJI ULAZNICE I CD-e ZVIJEZDA HIT RECORDSA!

She.hr i Hit Records vode vas na koncert "Tulum svih tuluma" zvijezde Hit Recordsa, 20. 12.2010. u Domu Sportova. Našim čitateljima poklanjamo 6 x 2 ulaznice kao i 6 albuma izvođača:

Željko Samardžić – Kojim dobrom moja mila
Lana Jurčević – Kopija
Joško Čagalj Jole – Odijelo
Toni Cetinski – Ako to se zove ljubav
Kaliopi – Poruka
Toše Proeski – The hardest thing

Kako biste osvojili ulaznicu, potrebno je na mail [email protected] poslati mail s točnim odgovorom na nagradno pitanje i s naslovom ZVIJEZDE, a za CD-e HIT_ŽELJKO, HIT_LANA, HIT_JOLE, HIT_TONI, HIT_KALIOPI, HIT_TOŠE, ovisno koji CD želite osvojiti, te upisati slijedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Navedite bar tri izvođača Hit recordsa koji će nastupati na koncertu!


Vaše prijave primamo do 16. prosinca, kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno. 🙂
Vaš She.hr

Dragi naši,
evo i dobitnika poklona iz Hit Recordsa.

1×2 ulaznice osvojili su: Tea Benjak, Mirela Čačić, Taisa Huić, Mirjana Radman-Funarić, Marina Hemar i Marija Kujundžić

CD-e zvijezda Hit Recordsa osvojili su:

Željko Samardžić, Kojim dobrom moja mila – Morana Golub
Lana Jurčević, Kopija – Marin Badenić
Joško Čagalj Jole, Odijelo – Maja Bukovac
Toni Cetinski, Ako to se zove ljubav – Jelena Ognjenović
Kaliopi, Poruka – Željka Reljić
Toše Proeski,The hardest thing – Dinko Kralik

Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, održat će 1. lipnja ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u...

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Anja može sve

Znate li kako smo mi započele našu priču?

Drama Queen

Za kraj ću samo navesti jednu kratku opservaciju. Prigodna je.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.