Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Dogo Argentino izdao novi album

Sretnicima nagradne igre poklanjamo Diskonautik.

Dogo Argentino jedan je od boljih novih hrvatskih bendova, a izdavačka kuća TimeWarp Music s ponosom predstavlja ovaj kvalitetan ubod. Termin bend se u ovom slučaju koristi dosta ležerno, jer je riječ o kolektivu koji broji dvanaest članova, a svi nose zajednički alias i dijele ljubav prema visoko energiziranoj plesnoj glazbi gornjem spektru BMP-a.

TimeWarp danas službeno izdaje album Diskonautik, a jamče da je isti nemoguće preslušati u sjedećem položaju. Ovaj moćni disco-funk album broji 10 traka koje vraćaju u život i lansiraju u nebo.Članovi ovog benda su perkusionist Balatz, Zwomba na basu, mađioničar trube Danchee, vokalisti Adrey, Zmaya i Layla, majstor trombona Frco, Bradavrbn je zadužen za zarazne lajnove, Mc Feele je siva eminencija lakih nota, te Moreno, kormilar klavijatura. Tu su još: DJ Umbo, Cove, ElectroCoa, Jela the Discobee, Sorin, dj Pips, de Iva de Maria de This de That. Na albumu također sudjeluju Jakša Jordes i Goran Schmidtna na saksofonu te Davor Dedić na klavijaturama.Diskonautik izlazi kao Special Edition CDR i digitalno izdanje dostupno preko TimeWarp Music.

Važno je znati i kako Dogo Argentino nastupaju ovo ljeto na San Pellegrino Beach Festivalu u Umagu, koji se održava 19. i 20. kolovoza. Uz njih nastupa legendarni Dimitri from Paris, Jamie Lewis, Smoove+Turrel, Timewarp INC., Bad Monkey, Joey Chicago, E-Base, Zamali, Aldo Morro i mnogi drugi. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima.

OSVOJI 2 ALBUMA

She.hr vam poklanja 2 albuma "Diskonautik" hrvatskog benda Dogo Argentino.

Pošaljite svoj mail s točnim odgovorom na postavljeno pitanje na [email protected] s naslovom DOGO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela, a čitatelji koji nisu iz Zagreba neka obavezno navedu i svoju adresu.

Na kojem festivalu nastupaju Dogo Argentino?

Vaše prijave primamo do 04. srpnja 2011., nakon čega ćemo i objaviti dobitnike.

Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnici albuma Diskonautik su Ana Buljubašić i Ivan Kuzmić. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Festival Rocks&Stars @ Cave Romane i ove će godine prožeti humana nota jer će na najljepšoj pozornici na Jadranu nastupiti Music for the Future...

Zanimljivosti

Na jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu, onu opatijsku, nakon 13 godina ponovno će stati – Severina.

Kultura

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, održat će 1. lipnja ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u...

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.