Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Dogodila se Čolićeva magija

Zdravko Čolić je još jednom sinoćnjim koncertom, u prepunoj Areni Zagreb, potvrdio status miljenika publike i najveće regionalne zvijezde.

Zdravko Čolić je još jednom sinoćnjim koncertom, u prepunoj Areni Zagreb, potvrdio status miljenika publike i najveće regionalne zvijezde. Čolićevi koncerti poznati su po njegovom upečatljivom glasu, zaraznoj energiji i emociji koju razmjenjuje sa svojom publikom, publikom koja ga je cijelu večer pratila pjevanjem i plesom uz erupcije oduševljenja.

 

Od „Esme“, „Ti si mi u krvi“, „Glavo luda“, „Mala“, „Kao moja mati“ do „Kuća puna naroda“ ili „Ono malo sreće“, nizali su se hitovi i balade više od tri sata. I više od tri sata njegova je publika, većinom 40+ godina, pjevala i plesala uživajući u starim i novim pjesmama.

 

 

Čolić je u Zagrebu nastupio u sklopu turneje „Ono malo sreće“, no sada sa sigurnošću možemo reći da je ovo bila večer puna ogromne sreće, a publika ni nakon kraja koncerta nije skidala osmijeh s lica.

A mi, evo, ni dan poslije!

Više

Zanimljivosti

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

She Book Club

Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autor zabavne glazbe, Dražen Zečić, održat će dugoočekivani koncert u Areni Varaždin.

Zanimljivosti

Deset godina, koliko je prošlo od zadnjeg Severininog koncerta u Varaždinu, bilo je i više nego dovoljno da Varaždinci i njihovi gosti pokažu s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.