Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Dogodila se Čolićeva magija

Zdravko Čolić je još jednom sinoćnjim koncertom, u prepunoj Areni Zagreb, potvrdio status miljenika publike i najveće regionalne zvijezde.

Zdravko Čolić je još jednom sinoćnjim koncertom, u prepunoj Areni Zagreb, potvrdio status miljenika publike i najveće regionalne zvijezde. Čolićevi koncerti poznati su po njegovom upečatljivom glasu, zaraznoj energiji i emociji koju razmjenjuje sa svojom publikom, publikom koja ga je cijelu večer pratila pjevanjem i plesom uz erupcije oduševljenja.

 

Od „Esme“, „Ti si mi u krvi“, „Glavo luda“, „Mala“, „Kao moja mati“ do „Kuća puna naroda“ ili „Ono malo sreće“, nizali su se hitovi i balade više od tri sata. I više od tri sata njegova je publika, većinom 40+ godina, pjevala i plesala uživajući u starim i novim pjesmama.

 

 

Čolić je u Zagrebu nastupio u sklopu turneje „Ono malo sreće“, no sada sa sigurnošću možemo reći da je ovo bila večer puna ogromne sreće, a publika ni nakon kraja koncerta nije skidala osmijeh s lica.

A mi, evo, ni dan poslije!

Više

Darivanje

Festival Rocks&Stars @ Cave Romane i ove će godine prožeti humana nota jer će na najljepšoj pozornici na Jadranu nastupiti Music for the Future...

Zanimljivosti

Na jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu, onu opatijsku, nakon 13 godina ponovno će stati – Severina.

Kultura

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, održat će 1. lipnja ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u...

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.