Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Dok čekam sunce…

Party, restorani, shopping, knjiga i filmovi.

Hm, tjedan je preletio u svakodnevnom iščekivanju sunca koje se na kraju nije ukazalo. Sve je već zamirisalo na jesen ali što se može. Priroda zna najbolje. Dane sam kratila joggiranjem, čitanjem, filmovima i večerima uz pive. I malo rakije. Otkrila sam dobru borovničku u lokalnom kafiću ali eto, već jučer je više nije bilo. Nisam ja sve sama popila, majčice mi!

Za vikend smo išli u Rovinj, malo partijati i obići istarske veprove. Dok sam se spremala preznojila sam se deset puta ali dok smo došli na odredište temperatura je iznosila 18 stupnjeva s daškom vjetra i mokrim kolnikom. Nije dugo trebalo i nebo se otvorilo nad amfiteatrom. Počela je rokati kiša i na kratko nam pokvarila raspoloženje. Međutim, nismo se dali pa smo se nekako prilagodili a ona se prilagodila i nama. Rejvali smo na kiši i prisjetili se nekad popularne Valkane Beach. Zagrijalo je oko srca. 🙂 Propisno sam se 'riješila' s RBV-om i oooooooooodlično se zabavila. Kiša nam nije mogla ništa. Mjuzik fantastična. Čista petica. Sretni smo išli doma.

I ovaj tjedan zasjalo je sunce. Divota, toliko sam ga se zaželjela da sam danas pohitala k'o dijete na more već ujutro i moj dugo čuvani aristokratski ten dobio je sunčani šamar. Izgorila sam k'o prase. OK, malo sam tamnije roza ali me sve peče a pojavio se i osip. Krasnooooooooooooo. <3 Večeras sam doma i chillam. Sinoć smo bili u jednom steak houseu u Rijeci koji ima tako dobre ćevape da smo bez razmišljanja potegnuli u grad. Prejeli smo se dobre klope. Moram vam priznati da smo se malo bavili s tračevima i nasmijali se dobro. Još jedanput sam se uvjerila kako je fantastično kad za glavne dušebrižnike, ljubomorne i zadrte ljude koji su kadri taj čas složit trač, čuješ tako lijepe istine. 😀 Dođe mi da umrem od smijeha kada ih vidim na cesti ponekad. A svi se prave ludi. Zaustavimo se još malo kod hrane. U Rijeci je otvoren novi kineski restoran zanimljivog imena Asia i sljedeći tjedan planiram tamo na večeru. Za kinesku sam uvijek!Uuuuuuuuuuuuu potpuno sam zapostavila fashion. Dogodio se neki šoping ovih dana, zbilja mi je dobro išlo. Sve što sam si htjela kupiti sam više manje kupila za super lovu. Čak sam nešto od toga i spremila za jesen/zimu 2012. Moj otac bi rekao da sam racionalna a ja to mislim samo ponekad. Iskrena sam, što ću?! Haljinu za prijateljičinu svadbu još nisam našla. Moram se otisnuti negdje a nikako da krenem. Pregledala sam apsolutno sve sajtove i online shopove koji su mi pali na pamet i ništa. Ne mogu se pohvaliti da imam baš vremena. Zato ako imate kakve prijedloge, rado ih prihvaćam. SOS u zadnji čas.

Došao mi je otac! Osim što nas je počastio mirisima donio je i nekoliko manga. Haha, zafrkavali smo ga stalno da nam dofura taj ubersuperfantastičan mango koji on jede i na kraju ga je donio. Malo su ga ispitivali na aerodromu jer im nije bilo jasno vidljivo na skeneru ali nije imao većih problema. Nije mu se čak ni speštao u koferu. Mora da je dobar kad je prešao toliko milja. Što se tiče mirisa moj je ovaj puta bio Jean Paul Gaultier Madame. Božanstven je. <3

Od filmova sam pogledala hrvatski Šuma summarum i francuski Trofejna žena. Svaki je zanimljiv na svoj način mada me ovaj prvi malo šokirao. U pozitivnom smislu. Ili ne? Ne znam. Čita se Bruno Šimšleša Škola života plus svi mogući časopisi na tržištu a najviše se sluša Adele i Roy Orbison zadnjih dana.

Sada idem. Mogla bih se zaliti jogurtom. Ali neću! Uvaliti ću se samo u hladnu kožnu fotelju. Do sljedećeg tjedna, stay tuned.

Ginger Blurbs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Osim što kožu možete hraniti izvana, možete joj osigurati potrebnu vlažnost i lijep izgled iznutra ako jedete prave namirnice.

Budi fit

Egzotična voćka u sebi krije brojne hranjive tvari.

Drama Queen

Nije mi privlačan. Ne pišem zato. On je mirisan. Oko njega ide neki val divnog parfema. Zatvorim oči i udišem.

Moda

Kako najbolje nositi cvjetni uzorak?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.