Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Dolaze Columbia, Lego Wear i KFC

Poznati brendovi odjeće, igračaka i prehrane po prvi put na hrvatskom tržištu.

Nakon otvorenja Desiguala, Arena Centar nastavlja s uvođenjem novih brendova na hrvatsko tržište. Do kraja godine otvara se Columbia Sportswear Company, svjetski poznati brend sportske odjeće, LEGO Wear, trgovina s odjećom i igračkama dječjeg brenda LEGO te restoran KFC, jedan od vodećih svjetskih lanaca restorana brze prehrane.

Columbia Sportswear Company u Arena Centru je prva mono brand trgovina na ovom području Europe. U njoj će biti ponuđen širok asortiman ovog branda uključujući sve četiri kategorije proizvoda koje Columbia nudi: zimski/ski program, trail, outdoor i lifestyle/casual.Columbia je prvenstveno poznata po inovativnosti te postavljanju novih trendova. Tako će se po prvi puta u Hrvatskoj moći kupiti čizme koje u sebi imaju ugrađenu tehnologiju Omni-Haet electric koja omogućava grijanje obuće koje se pokreće jednostavnim pritiskom gumba.

Najpoznatiji dječji brend LEGO koji je do sada u Hrvatskoj bio prisutan samo u segmentu igračaka, ulazi na hrvatsko tržište s dječjom garderobom za dječake i djevojčice od 0 do 12 godina vrhunske kvalitete i dizajna, biranih materijala s hit temama poput Ninjago, Star Wars, Cars, Duplo, Belville itd.Pored garderobe, Lego Wear će u svojoj prodavaonici imati i kompletan asortiman LEGO igračaka. Trgovina u Arena Centru bit će specifična i po poznatom LEGO dizajnu te će imati poseban dio predviđen za igru.

KFC je nova ponuda u food courtu Arena Centra te prvi restoran ovog gastronomskog brenda na hrvatskom tržištu. KFC je jedan od svjetski popularnih lanaca brze prehrane specijaliziran za jela od piletine.Donosi bolji izbor koristeći svježu piletinu vrhunske kvalitete proizvedene u Hrvatskoj. Svako jelo se priprema ručno u trenutku narudžbe od strane profesionalnih kuhara prema jedinstvenom receptu."Novim otvorenjima Arena Centar nastavlja svoju misiju uvođenja novih poslovnih subjekata na hrvatsko tržište i obogaćivanja ponude centra. Iznimno nam je zadovoljstvo što su svjetski poznati brendovi izabrali upravo Arena Centar za početak svog poslovanja u Hrvatskoj. To je veliko priznanje našem centru koji se u nepunih godinu dana uspio pozicionirati kao lider na tržištu", izjavio je Gary Burrows, direktor Arena Centra.

Ovaj tjedan u Arena Centru otvorena je i trgovina Crocs, brend svjetski poznate obuće crocsica, a do kraja godine otvorit će se darovna trgovina Cmok.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Otvaranjem redizajniranog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s ovlaštenim distribucijskim partnerom tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi će dodatno pojačati vidljivost svojih proizvoda i prisutnost...

Zanimljivosti

Otvaranjem redizajniranog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s ovlaštenim distribucijskim partnerom tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi će dodatno pojačati vidljivost svojih proizvoda i prisutnost...

Zanimljivosti

Poslovni bonton, odnosno bonton u poslovnim odnosima, može se definirati kao skup opće prihvaćenih pravila ponašanja koja se temelje na društvenim normama i važan...

Putovanja

Za mnoge ljubitelje hrane posjet restoranu s Michelinovom zvjezdicom nije samo najbolji dio putovanja, već često i glavni razlog putovanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.