Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Dom po mome ukusu

Većina nas ima sliku vlastitog doma iz mašte, ali tek sretnici uspiju u potpunosti ostvariti snove.

Najčešće su nedostatak prostora ili novca razlozi zašto se puno toga mora mijenjati, dodavati, izbacivati. Ipak, vaš dom govori tko ste, kojem tipu osoba pripadate. K tome, svaki detalj otkriva djelić vaše osobnosti. Stoga, provjerite gdje se najlakše pronalazite:

Romantičarka – volite prigušenu svjetlost, orijentalne šalice, cvjetne šare, obiteljske uspomene, a ne volite „skladišni prostor“. Sebe vidite kao ženstvenu boginju kuće, a iznimno cijenite bakin starinski čipkani stolnjak. 

Tko ste? Ako ste okruženi mnoštvom stvari, onda ste vi pravi graditelj obiteljskog gnijezda, no drugima to ostavlja dojam prenatrpanosti.

Minimalistkinja – volite beton, čelik i neobične razgovore, a ne volite klasiku i pretrpanost. Jako cijenite svoj multipraktik. Pripazite da ne postanete mala nevidljiva ženica izgubljena u prostoru.

Tko ste? Istinski minimalist. Možda se ipak iza toga skriva potreba za prikrivanjem nereda.

Dijete prirode – volite boje zemlje, rustikalne stvari, masivni stol te pogled s kuhinjskog prozora, osobito u vrt. Ne volite urbani stil. Sebe vidite kao osobu koja je u skladu s prirodom i inzistira na zdravom životu i prehrani.

Tko ste? Dijete prirode, mirna i opuštena žena koja zna što je pravi ugođaj kuće i obitelji.

Nostalgičarka – volite stil 60-tih i retro namještaj, a ne volite moderne montažne stvari. Sebe vidite kao urbanu „cool“ osobu. S vremenom bi mogli postati zarobljenik plastike.

Tko ste? Osoba koja naizgled kupuje nasumce. Vaš su izbor skupi komadi, vjerojatno da ostavite izniman dojam.

Kraljica kiča – volite jarke dezene i sličice ikona u raznobojnim okvirima, a nikako ne volite masivni namještaj. Sebe vidite kao osobu koja se lako nasmije i lako uozbilji.

Tko ste? Osoba koja slobodno može živjeti i u kampu i koja se lako prilagođava onom što ima.

Vječita studentica – volite rukotvorine, detalje i mirisne štapiće, a ne volite tapecirane stvari i mrežaste zastore. Sebe vidite kao osobu slobodnog duha koja odolijeva modnim krpicama, ali nije staromodna.

Tko ste? Osoba koja nikako da odraste. Sve je kod vas privremeno i prolazno.

Nepogrešiva „bež“ – volite provjerene nijanse bež ili boje bijele kave na sagovima, prekrivačima i zastorima, a ne volite rizične kupnje ili bilo što skupo. Vidite sebe kao praktičnu osobu koja maštanje spremno ostavlja drugima.

Tko ste? Žena za koju se ne može reći da joj je svejedno u kakvom okruženju živi, kao i koja misli da je za kuću sa stilom potrebno bogatstvo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Ako vam je prva asocijacija na bambus crno vino i kola, a stariji ste od 22., vrijeme je za promjene!

Moj dom

Želite li dašak ovog godišnjeg doba unijeti u svoj prostor, u nastavku vam donosimo nekoliko ideja koje od vas ne traže financijske eskapade.

Moj dom

Pametnim izborom zidnih boja svoj ćete dom učiniti savršenim mjestom za život. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako to učiniti, odnosno s kojim...

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.