Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Donatella Versace predstavila kolekciju za H&M

Povijesna kolekcija u H&M dućane dolazi 17. studenog.

Već smo vam proteklog vikenda predstavili dio kolekcije koju je Donatella Versace napravila za H&M. Dakle, visoka moda pretočena u pristupačan brend primamit će zasigurno mnoge djevojke u 300 dućana diljem svijeta. Naime, ova linija će biti lansirana 17. studenog, stoga proučite kolekciju i budite u niskom startu, jer će ista brzo planuti.

Nova Versace linija za H&M je zapravo pregled kroz povijest ovog talijanskog modnog brenda, a "Gianni" ikone možete vidjeti u videu koje pokazuje sama Donatella."Znam da ću s H&M kolekcijom dosegnuti do mnogo šire publike nego inače. Bit će zabavno vidjeti mlade ljude na cesti kako nose prepoznatljive Versace uzorke", rekla je Donatella.
 
Ostatak pogledajte u videu.Koji svjetski brendovi su po istom principu kolaborirali s modnim kućama pristupačnim širem  krugu ljudi pogledajte u članku DIzajneri za svaki džep.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Uz ovih pet fashion komada, uvijek ćete imati bazu za stvaranje različitih outfita za razne prigode.

Trendovi

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela.

Fashion report

Ivan Alduk, poznati hrvatski dizajner neumorno već preko 15 godina gradi prepoznatljivu estetiku svog dizajnerskog rukopisa koji u svakoj novoj sezoni donosi razvoj, promjenu...

Fashion report

Zvijezde Lei Lou proljeća, sada je već jasno, bit će divne haljine od najfinije, rastezljive svile, ali i proljetna odijela koja donose jednu sasvim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.