Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Donje rublje za mladenke

Prva bračna noć u savršenoj bjelini Agent Provocateura.

Nije teško biti senzualna i zavodljiva u Agent Provocateur donjem rublju, posebno ako je u pitanju najvažniji dan u životu svake žene – vjenčanje. Proljetno-ljetna kolekcija za mladenke nudi na izbor budućim mladenkama, ali i ne samo njima, prekrasne komade u bijelim nijansama. 

Agent Provocateur poznat je po provokativnim kampanjama i kolekcijama koje redovito ostavljaju bez daha. Ova je kampanja pomalo drugačija te kroz nježnu prizmu prikazuje romantičnu verzija rublja koju nije teško zamisliti kao sastavni dio outfita za vjenčanje. Linija pod nazivom Love na izbor nudi komade izrađene od luksuzne francuske čipke koji se savršeno upotpunjuju sa svilenim trakicma i mašnicama. Druga linija sastoji se od tri različite kombinacije pod imenima Teasle, Sidonie & Katherine. Svaka od njih diskretno golica maštu neodoljivom nijansom slonovače. 

Sidonie u sebi krije luksuznu francusku čipku s cvjetnim uzorkom kombiniranu sa satenom. Inspiracija za dizajn je pronađena u 60-im godinama prošlog stoljeća i upotpunjena je zanimljivim detaljima u Agent Provocateur stilu. 

Nešto tamnija nijansa bijele koja lagano prelazi u boju kože, u liniji Katherine se savršeno stapa sa glatkim satenom i oblim linijama u kroju. Posljednja u kolekciji je Teasle koja je također neodoljiv potsjetnik na doba 60-ih godina. Izrađena je čipke u boji slonovače i ima na sebi zgodan detalj s perjanim pomponima na satenskim trakicama koji je čini vrckavom i zaigranom.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Žene se najčešće o svojim problemima raspišu anonimno u malenim okvirima na društvenim mrežama.

Seks i osjećaji

Istočnjačke mudrosti o seksualnoj energiji kao putu do zdravlja i vitalnosti.

Trendovi

Ovo je sezona koji mnogi ljubitelji mode jedva čekaju jer je jesen vrijeme kada možemo kombinirati više odjevnih predmeta i kreirati odlične outfite.

Zanimljivosti

Kroz dosadašnjih deset godina poslovanja LIVISION optika se profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.