Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Donosimo sedam dobrih razloga za prekid

Prije no što nastavite razbijati glavu zašto je vašoj ljubavnoj priči došao kraj, pročitajte razloge koji najčešće dovode do prekida.

Prije no što nastavite razbijati glavu zašto je vašoj ljubavnoj priči došao kraj, pročitajte razloge koji najčešće dovode do prekida. Možda ćete nakon njih biti pametniji.

Imate drugačije životne vrijednosti

Ovdje se ne radi samo o glazbenom ukusu, već o puno kompleksnijim temama. Ako nemate razumijevanja za razvoj njegove karijere ili možda imate drugačije viđenje obitelji, nemojte se čuditi što vas je zamijenio s djevojkom sebi sličnijih stavova.

U stvari ne želi vezu

Moguće je da ste ušli u njegov život kada je očajnički žudio za pažnjom, koju ste mu vi u tom trenutku dali. Na žalost, mnoge će djevojke proći kroz sličnu torturu i bit ubrzo stavljene u ladicu ‘bivših’.

Ne vidi budućnost s vama

Iako se često čine kao potpuno indiferentna bića, muškarci razmišljaju o budućnosti.  Ako se ne uklapate u njegov plan i program, vrlo će vas se brzo riješiti.

par_svadja

Niste seksualno kompatibilni

Koliko god vas uvjeravali da je bitno međusobno poštovanje i ljubav, nemojmo se zavaravati – ako vaš seksualni život nije na istoj valnoj duljini, imate ozbiljan problem. Toliko ozbiljan da je dovoljan za prekid.

Uzimate ga zdravo za gotovo

Veze u kojima jedna strana daje sve od sebe, a druga samo obitava u zajednici kratkog su vijeka. Nitko ne želi biti u vezi s Ledenom kraljicom.

Problem je u vama

Žao nam je što vam to moramo priopćiti, no šanse da ste vi savršeno ljudsko biće bez mana vrlo su male. Možda mu je dosadila vaša ‘lajava’ strana ili način na koji ostavljate odjeću po stanu kada se spremate za izlazak

Ne želi biti povrijeđen

Ako je ovo jedini razlog zašto je prekinuo vašu vezu, onda ga bez grižnje savjesti možete nazvati kukavicom. Vodeći se logikom ‘ostavit ću te prije nego ti ostaviš mene’ nikada neće pronaći sreću u ljubavi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Ponekad se prijateljstva pretvore u izvor stresa zbog osobe koja nam zapravo nije pravi prijatelj.

Drama Queen

Čarobni štapići i čudesni influenceri ne postoje.

Beauty report

Dolaskom ljetnih dana, od izrazite je važnosti održati optimalnu hidraciju kože kako bi ona ostala zdrava i njegovana.

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči, i to na temu LITO IDE MALA , gdje će biti priče o...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.