Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Dorina večer dobročinstva

Na modnoj pisti za Doru: Đurđa Adlešić, Branka Panić, Mato Granić, Zvonimir Šostar…

U okviru akcije „Želim biti…“, večeras će se u Gradskoj kavani na Trgu bana Josipa Jelačića održati godišnja tradicionalna „Večer Dore“.

Program će voditi Karmela Vukov Colić, dok će uzvanike zabavljati Soulfingersi uz reviju hrvatskih modnih veterana Mine Petre i odjela Croate. Modnom pistom prošetat će: Đurđa Adlešić, Iva Mija Erak, Sonja Šarunić, Vanja Mamić, Antonela Malis, Branka Panić, Mate Granić, Zvonimir Šostar, Ivan Miloloža i druge poznate osobe iz javnog života Hrvatske. Također, na modnoj pisti bit će i Branka Panić, direktorica naše tvrtke Medijska mreža koja podupire Dorinu humanitarnu akciju.

Kao i prethodnih godina na "Večeri Dore" očekuje se nazočnost brojnih uglednika iz kulturnog, poslovnog, političkog i javnog života, a potvrđen je i dolazak predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor.

Znanjem protiv nedaća

Prihod je namijenjen Dorinom Fondu za stipendiranje. Humanitarna organizacija Dora djeluje od 1991. godine, kao jedna od prvih i najvećih nevladinih udruga na području skrbi o djeci i mladima. Do današnjih dana na račune štićenika uplaćeno je gotovo 6 milijuna eura pomoći.

Najveća pažnja pridaje se obrazovanju vrijednih i nadarenih srednjoškolaca i studenata kroz cijelo njihovo školovanje. Tijekom protekle akademske godine Dora je stipendirala njih 150 koji se stjecanjem obrazovanja, znanja i vještina bore s teškim obiteljskim, zdravstvenim i egzistencijalnim nedaćama. Dora je neizmjerno ponosna na njih. Pozivom na "Večer Dore" svih ljudi dobre volje koji žele pomoći nastoji prikupiti novac za nastavak njihovog školovanja i ove školske godine, 2009./10.

Cocktail počinje u 20 sati, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Poglavarstva grada Zagreba.

Više na www.dora.hr


Dorine stipendije nadarenima
Dorina je čarolija u srcu

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Među mladim nadama glazbene scene, ali i nekim već odavno poznatim imenima, posebno se ističe pjevačica i kantautorica Bernarda Brunović.

Zanimljivosti

Natječaj za četvrtu generaciju stipendista otvoren je, a dodijelit će se njih 20 – deset mladim glazbenicima te deset sportašima.  

Dobar posao

Tek je podne i uobičajen je radni dan, a vi ste već užasno umorni!?

Drama Queen

Doista je jasno da Hrvati, osim što znaju sve o nogometu, rukometu i sličnim sportovima, apsolutno znaju sve, odnosno neprikosnoveni su stručnjaci i kada...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.