Doris Pinčić i Robert Kurbaša otvaraju ‘ozbiljnu zezaonicu’

‘Umorni od stresa, trčanja, računa i smoga ulažemo ljubav, energiju i prijateljstvo u ovaj kutak svemira koji će nas podsjetiti da svaki dan volimo manje nego sutra, a više nego jučer.’, vođeni ovim riječima, Doris Pinčić Rogoznica i Robert Kurbaša otvaraju vrata svima koji traže izlaz iz kaosa proizvedenog nagomilavanjem poslovnih obaveza i uklapanja onih obiteljskih u dnevni raspored. U okrilju Green Golda, na prvi pogled hladne poslovne zgrade, zvijezde hrvatske glumačke scene uskoro otvaraju ‘ozbiljnu zezaonicu’ po imenu Kupid uz čiju ćete pomoć zaboraviti na svakodnevne probleme i opustiti se otkrivajući nove svjetove.

Zabavno edukativni centar Kupid, iako na prvi pogled prilagođen djeci, mjesto je za cijelu obitelj. Osim svakodnevne igraonice u kojoj će roditelji moći ostaviti svoju djecu na dva tri sata, u kojima bi se mogli posvetiti sebi ili obaviti nešto važno, Kupid nudi čak devet tematskih rođendanskih zabava te radionice i vježbaonice za odrasle.

Glumci koji su se protekle godine, zbog predstave ‘Lutka’ Mire Gavrana, u kojoj je Doris androidna lutka čiji je jedini cilj usrećiti svog muškarca kojeg glumi Robert Kurbaša, intenzivno družili i tako došli do mnogih ideja koje će objediniti u svojemu centru u suradnji sa svojim mnogobrojnim suradnicima.

Svjesni velike konkurencije kada je o dječjim igraonicama i rođendaonicama riječ, glumački će se duo potruditi biti drugačiji, a s originalnošću zadržati i visoku kvalitetu usluge. Tako će se u tematskim rođendanima naći za svaki uzrast po nešto, od prve do trinaeste godine.

kupid1Bit će tu mađioničarskih tuluma, traženja blaga na gusarskim rođendanima, tajne svemira otkrivat će se na onim znanstvenim, a snage će se odmjeravati na sportskim rođendanima. Za nježniji spol tu su beauty proslave na kojima će se djevojčice, a i dečki, uljepšavati pod vještim rukama profesionalne frizerke.

Rođendani prožeti karaokama ili oni koji uključuju predstavu koja igra samo za vas – sve je moguće u Kupidu. Ekipa Kupida posebno se veseli rođendanima za najmanje, od prve do četvrte godine, koji su upotpunjeni dvjema predstavama, kao i proslavama za rane tinejdžere u dobi od 11 do 13 godina. Za njih su pripremili disco tulum u večernjim terminima, od 20 do 22 h, uz super cool klopu, dj-a i karaoke.

U suradnji s Gastro Globusom na svim će se rođendanima nuditi maštovita i zdrava hrana, kao i Kupidova torta po izboru koju po željama, sa stevijom i integralnim brašnom, sprema Vincek.

kupid2

Lokomotiva koja je povukla sve ove ideje ipak je dramski studio za djecu i odrasle.

‘Iz ljubavi prema kazalištu i glumi počeli smo se baviti s ovim poslom koji nas uči da je svaki dan igra. Susrećući se svakodnevno s djecom shvatili smo da dio te igre možemo i moramo podijeliti s njima.’, kažu Doris i Robert ističući da im cilj nije ‘stvarati’ nove glumce i učiti ih zakonitostima ovog posla, već tražiti ono u čemu se gluma može aktivno primijeniti u svakodnevnom životu. Javni nastup, govorenje u svoje ime bez straha, jačanje samopouzdanja, osjećaj za grupu i pripadnost, samo su neke od stvari na kojima će se raditi prilikom ovih radionica.

U ponudi su još i vježbaonice za mame i bebe – pilates za trudnice i pilates za mame i bebe – koje vodi Mirna Beran, pilates instruktorica s dugogodišnjim iskustvom. Ove vježbaonice dobro će doći Doris, a i Robertovoj supruzi Kristini.

kupid7Doris, koja je u drugom stanju i novopečeni tata Robert, prilikom našeg razgovora otpakiravali su kutije, a ovaj će vikend raditi punom parom kako bi sve bilo spremno za svečano otvorenje u utorak, 15. listopada. Bezrezervnu podršku pružaju im njihovi supružnici, neki u obavljanju konkretnih zadataka dok drugi samo duhom – Robertova supruga, Kristina, sada ima pune ruke posla oko njihovog sinčića.

‘Moja trenutna uloga je da udovoljavam potrebama svoje supruge te da privređujem.’, našalio se Robert, dok se njegova kolegica Doris, koja trudnoću vrlo dobro podnosi, osim Kupida, upustila i u druge nove izazove. Od idućeg tjedna, slušatelji Narodnog radija provodit će svaki ponedjeljak od 10 do 14 sati uz Doris. Veseli glas nove zvijezde Narodnog radija vodit će slušatelje kroz razne dnevne aktualnosti.

Nema sumnje, mladi glumci sada imaju pune ruke posla. Prva vježbaonica za mame i bebe počinje već u srijedu, 16. listopada. Stoga ne čekajte, već se što prije prijavite za radionice, vježbaonice ili rođendanske proslave na službenim stranicama Kupida ili na broj 091/3466 100, a sve novosti pratite i na njihovoj Facebook stranici.