Doris Pinčić i Robert Kurbaša otvorili vrata Kupida

Fine hrane, domaćih glumaca, djece, šampanjca, žive svirke i zečeva – svega je bilo na otvorenju ‘ozbiljne zezaonice’ čija su vrata jučer u Green Goldu otvorili Doris Pinčić Rogoznica i Robert Kurbaša.

Otvorenje zabavno edukativnog centra ‘Kupid’, u čijem će se prostoru održavati tematski rođendani, vježbaonice za mame i bebe te dramske radionice za djecu i odrasle, došli su podržati njihove brojne glumačke kolege i prijatelji poput Ecije Ojdanić, Petra Ćiritovića, Nives Čanović, Mirne Maras, Kristijana Curavića i ostalih.

kupid prijatelji

Naravno, kao podrška su došli i njihovi supružnici. Robertova supruga, Kristina, na otvorenje je povela i njihovog sinčića Marka Iliju koji je baš jučer proslavio tri mjeseca od rođenja, a Boris Rogoznica počastio je okupljene živom svirkom.

kupid igraonaČini se kako ruže cvatu na svim poljima mladih poduzetnih glumaca. Trudna zvijezda ‘Larinog izbora’ otkrila je kako je termin rođenja njezinog djeteta, čiji spol ne želi otkriti javnosti, oko Valentinova.

Mladi su glumci u uvodnom govoru istakli kako su posebno ponosni na ideju o rođendanskim tulumima za one koji su u ranoj tinejdžerskoj dobi, od 11 do 13 godina, za koje predviđaju da će biti veliki hit s obzirom da takvo što nedostaje u našemu gradu.

kupid hranaOkupljeni su jučer mogli uživati u ukusnim i zdravim zalogajima Gastro Globusa, a s nekoliko mađioničarskih trikova, i male i velike, zabavljao je barba Rico, jedan od animatora na tematskim rođendanima.

kupid rico