Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Dove Fashion.hr na novoj lokaciji

Etablirani modni dizajneri prikazat će kolekcije za proljeće i ljeto 2013.

Sredina listopada rezervirana je za najznačajniji hrvatski modni događaj Dove Fashion.hr koji se u proteklih pet godina nametnuo kao eminentna platforma koju s jednakim žarom slavi struka kao i šira javnost. Ne treba stoga iznenaditi što iz sezone u sezonu stupa na scenu sa sve snažnijim programom, a što će ove sezone rezultirati i predstavljanjem najvećeg broja pret-a-porter kolekcija dosad. Inspirativno okruženje slavne zagrebačke tvornice Gredelj od 10. do 13. listopada ugostit će hrvatske dizajnerske zvijezde koji će s najperspektivnijim mladim nadama te eminentnim gostima iz regije prikazati svoje modne vizije za sezonu proljeće i ljeto 2013.

Unikatan prostor u samom središtu Zagreba postat će epicentar regionalne modne scene gdje će se na čak dvije modne piste predstaviti etablirani hrvatski dizajneri poput Branke Donassy, Ivice Klarića, Igora Galaša, Ivice Skoke, Envy Rooma, Ane Marie Ricov, Ivana Alduka i Martine Felje, a uigranom timu pridružit će se još nekoliko domaćih modnih veličina.

Ekscentrična dizajnerica Ivana Popović koja svojim promišljenim dizajnom i kreativnim scenskim rješenjima redovito izaziva oduševljenje premijerno će se predstaviti samostalnom revijom, a po prvi puta na pisti Dove Fashion.hr-a svoju pret-a-porter kolekciju prikazat će i miljenica modne kritike i publike, Marina Obradović, poznatija pod imenom Marina Design koja će u suradnji s Podravkom predstaviti i Vegeta dizajnerske pregače.Na oduševljenje modnih znalaca, nakon kraće stanke svoju kolekciju predstavit će avangardne dizajnerice Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak koje čine hvaljeni modni dvojac I-gle, a modna publika zasigurno s nestrpljenjem očekuje i novu pret-a-porter kolekciju dvojca Link koji čine Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

Dove Fashion.hr nastavlja pružati podršku mladim talentiranim dizajnerima koji simboliziraju budućnost domaće mode putem platforme LIFT by Perwoll. Pobjednica natječaja održanog u sklopu regionalnog sajma mode Fashion.hr Industrija, talentirana Morana Krklec, premijerno će se predstaviti na pisti Dove Fashion.hr-a, a svoje kolekcije prikazat će i mladi Matija Čop, Aleksandar Žarevac i dizajnerska skupina Clash of 9 koji su svojim debijem u ožujku ove godine potvrdili status nositelja hrvatske modne budućnosti.Modni događaj nastavlja i s podupiranjem razvoja hrvatske modne industrije u vidu suradnji između vodećih domaćih dizajnera i tekstilnih divova koje su proteklih nekoliko sezona pokrenule revoluciju pri razvoju domaće modne scene te potvrdile izuzetan značaj projekta Fashion.hr Industrija. Ove sezone vidjet ćemo kolekcije Hera by Robert Sever i Additive collection by I-gle.

"Izuzetno smo zadovoljni što i dalje uspijevamo promovirati tri ideje ujedinjene na istom mjestu. Poznati hrvatski dizajneri, mlade nade i industrijsko-modne suradnje naša su tri jasna argumenta kojima već duže vrijeme gradimo Dove Fashion.hr kao najutjecajniji i najrelevantniji hrvatski modni tjedan. Pridodamo li tome i regionalno povezivanje kao novu poslovnu frontu koju smo pokrenuli na sajmu mode Fashion.hr Industrija, a nastavljamo je i na tjednu mode, mogu zaključiti da je ova kompleksna platforma naišla na odobravanje kako ukupne modne scene, tako i naših mnogobrojnih poslovnih partnera", izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač Fashion.hr-a.Dove Fashion.hr i ovog puta održava se pod generalnim pokroviteljstvom etabliranog svjetskog beauty brenda Dove koji već dugi niz godina uspješno promovira filozofiju stvarne ljepote, a posebna pozornost javnosti redovito je usmjerena na posebne Dove kolekcije rađene u suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima. Nakon emotivne revije s najpoznatijim hrvatskim blogericama u ulozi stvarnih žena, čast da osmisli još jednu Dove kolekciju, pripala je Aleksandri Dojčinović, dizajnerici koja neosporno utjelovljuje Dove filozofiju stvarne ljepote i koja će zasigurno i ovoga puta oduševiti modnu publiku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Proljeće nas je izmamilo sve van na terase i uživanje u proljetnom suncu, a subota se čini kao odličan provod na Tangerine x Mlinček...

Fashion report

Sunčane naočale su pouzdan i provjeren način kojim ćete dodatno istaknuti dozu stila vašem proljetnom izgledu.

Fashion report

Answearov Spring Black Friday do 15. travnja je savršena prilika za obnavljanje proljetne garderobe.

Trendovi

Jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Lana Puljić i njen brend Lokomotiva predstavili su najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi svježinu proljetnih trendova uz naglasak...

Advertisement

S modne piste

Dove Fashion.hr na novoj lokaciji

Od 11. do 13. ožujka 2011. domaći modni dizajneri predstavljaju kolekcije za jesen-zimu 2011/12.
Ove sezone dizajneri Dove Fashion.hr-a svoje kolekcije za sezonu jesen-zima 2011/2012 prikazat će na potpuno novoj lokaciji. Nakon stare tvornice Zagrepčanke, te dvije sezone na prestižnoj lokaciji Muzeja za suvremenu umjetnost, domaći tjedan mode Dove Fashion.hr održat će se od 11. do 13. ožujka 2011. u Paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma.

Etabliranim modnim imenima kao što su Branka Donassy, I-GLE, Igor Galaš, Robert Sever, eNVy room, Ivica Skoko, Martina Felja, Ivan Alduk, Ana Maria Ricov, Ivana Barač i Aleksandra Dojčinović, pridružit će se i jedno novo ime – Taja. Na pisti Dove Fashion.hr-a također će se prikazati i kolekcije nastale kao rezultat projekta Fashion.hr industrija. Tako će svoje kolekcije prikazati i Robert Sever za San Peter, Ivica Klarić i Zoran Mrvoš za RIO Rijeku, Igor Galaš za Arenu, te Ana Maria Ricov i Juraj Zigman za Bambi. Predstavit će se i linija satova koju Juraj Zigman dizajnira za Marli.Dove Fashion.hr iz sezone u sezonu poznat je i cijenjen po svojim jedinstvenim potezima kojima nastoji promijeniti domaću percepciju mode, te modnu scenu transformirati u ozbiljnu platformu za razvoj i daljnji napredak dizajnera. Iz tog razloga od ove sezone će se paralelno sa Dove Fashion.hr-om održavati i nacionalni sajam mode naziva Fashion.hr industrija."Zadnjih nekoliko sezona uspjeli smo pozicionirati Dove Fashion.hr kao ozbiljno i priznato modno događanje, te se uspješno nametnuli kao platforma za imena koja svojim radom i kreativnošću predstavljaju nabolje od najboljeg u domaćoj modi. Iako se ove godine više nego ikada priča o lošem stanju u tekstilnoj industriji, mi ne odustajemo od ideje profesionalnog afirmiranja hrvatske mode, te se još upornije trudimo promijeniti i poboljšati određene načine funkcioniranja same modne scene. Ove sezone naša je vizija dovela do pokretanja i novih projekata koji će modnoj sceni dati prijeko potrebni zaokret i novi vjetar u leđa. Dizajneri su i dalje naša najveća snaga, a sinergija koju zagovaramo od početka upravo će sada, pokretanjem tih projekata, najviše doći do izražaja" izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač Dove Fashion.hr koncepta.U skladu s ovogodišnjim vodećim trendovima gotovo filozofskog minimalizma, nagrađivani kreativni dvojac Decker & Kutić osmislili su vizualno čistu, modno nenametljivu kampanju s naglaskom na prirodnu, nepretencioznu ljepotu modela – djevojaka koje dizajnerskim konceptima daruju život. Prema toj ideji modno nenametljivog minimalizma poznati redatelj Vanja Vascarac snimio je video kampanju koja će medijima biti predstavljena na već tradicionalnom press brunchu.

Već treću godinu za redom Dove Fashion.hr je "pista" za predstavljanje Dove filozofije stvarne ljepote i njome inspiriranih dizajnerskih kolekcija. Ove sezone Dove nastavlja slaviti ljepotu žene u suradnji sa etabliranim modnim dizajnerom Robertom Severom. Tim povodom Robert Sever je za Dove kreirao modni komad sezone – Dove majicu koja, slaveći ljepotu žene, nosi poruku "100 % svoja".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Proljeće nas je izmamilo sve van na terase i uživanje u proljetnom suncu, a subota se čini kao odličan provod na Tangerine x Mlinček...

Fashion report

Sunčane naočale su pouzdan i provjeren način kojim ćete dodatno istaknuti dozu stila vašem proljetnom izgledu.

Fashion report

Answearov Spring Black Friday do 15. travnja je savršena prilika za obnavljanje proljetne garderobe.

Trendovi

Jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Lana Puljić i njen brend Lokomotiva predstavili su najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi svježinu proljetnih trendova uz naglasak...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.