Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Dove Fashion.hr njeguje minimalizam

Predstavljena ovogodišnja vizualna kampanja najvažnijeg domaćeg modnog događaja.

Već četvrtu sezonu za redom Dove Fashion.hr organizira tradicionalni "press brunch" kao neposredno druženje između dizajnera i modnih novinara povodom nadolazećih revija za sezonu jesen-zima 2011./2012. koje će se održati od 11. do 13. ožujka u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.Svoje kolekcije za unaprijed predstojeću sezonu predstaviti će dizajnerska imena: I-GLE, Robert Sever, TAJA, Martina Felja, Stjepan Čuka, Aleksandra Dojčinović, Branka Donassy, Igor Galaš, Alduk, Ana Maria Ricov, eNVy room, Ivica Skoko te u sklopu revolucionarnog projekta Industrija: Robert Sever za San Peter, Ivica Klarić i Zoran Mrvoš za Rio Rijeku, Igor Galaš za Arenu, Juraj Zigman i Ana Maria Ricov za Bambi.Glavni naglasak druženja bio je na predstavljanju kampanje za novu sezonu koju je osmislio nagrađivani kreativni studio Decker & Kutić – višestruki laureati na prestižnom domaćem modnom natjecanju PhotoDays. Kampanje Romana Deckera i Dejana Kutića za Dove Fashion.hr pret-a-porter i resort kolekcije redovito izazivaju oduševljenje i reakcije minimalnom, ali upečatljivom atmosferom.Za sezonu jesen-zima 2011./2012. naglasak je stavljen na ženske modele, odnosno djevojke koje svojom prirodnom ljepotom i karizmom na modnoj pisti oživljavaju dizajnerske ideje. Gotovo dokumentaristička fotografija donosi atmosferu trenutka tišine koji je uhvaćen u užurbanom backstageu netom prije početka same revije. Za frizure modela tijekom snimanja kampanje bila je zadužena Keune Akademija Hrvatska.Video kampanju snimio je proslavljeni redatelj Vanja Vascarac koji je svojom vizijom nastavio filozofiju optimistične i minimalističke kampanje. "Željeli smo dočarati izuzetno prirodnu, čistu ljepotu bez ikakve pretencioznosti. Pastelne boje i nježno razbarušena kosa asociraju na modnu nenametljivost i "ljepotu tišine". Modeli su uvijek platforma i muze svim dizajnerima, a naše muze ove sezone oduševljavaju svojom jednostavnošću i mirnoćom", izjavio je direktor i osnivač Fashion.hr koncepta Vinko Filipić.Vođeni idejom sofisticiranog minimalizma u stylingu je suptilno istaknuta posebna "limited edition" print majica koju je dizajnirao Robert Sever za Dove. Ovaj besprijekorni "it" komad nastavlja zagovarati proslavljenu filozofiju stvarne ljepote, koja već sezonama izaziva pozitivne ovacije medija i javnosti. Posebna kreacija Roberta Severa nosi poruku "100% svoja" uskoro će biti dostupna široj javnosti i na će taj način nastaviti uspješno širiti ideju stvarne ljepote koja ne ovisi o klasičnim društvenim stereotipima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Robert Sever je još jednom dokazao svoje mjesto na samome vrhu hrvatske modne scene.

Moj dom

S glavnom zvijezdom u ulozi, mirisom „cvijeta limuna“ Durance Hrvatska donosi divne arome cvjetanja na stablu limuna, odnosno uljni miris koji je nešto poput...

Fashion report

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

Fashion report

Ovom će revijom Robert Sever u subotu 21. ožujka zatvoriti jubilarni 30. Bipa FASHION.HR.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.