Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Doza proljetne vedrine iz GAP-a

Opuštena i raznobojna Be Bright kolekcija.

Vrijeme je da što prije bacimo okove prehladne zime. Sivilo i tmurni dani ne idu u prilog ničijem raspoloženju. Stoga je pregled nove kolekcije za proljeće i ljeto iz GAP-a melem za oči i instant podizatelj raspoloženja. Kolekcija pod nazivom Be Bright najbolje svojim imenom opisuje njenu namjeru.

Pregršt vedrih i živahnih nijansi plave, crvene, žute i zelene boje na trapericama, košulje i majice što dugih, što kratkih rukava, sve u svemu opuštena i zaigrana kolekcija stvorena za prizivanje toplih dana.Traper u boji i bijela majica. Nepogrešiv izbor.Osim što se ističu zanimljivim bojama, ove traperice su popularnog boyfriend kroja.Vedre boje na trapkama kombinirane s majicom i košuljom na prugice uz dodatak cipela druge boje stvara savršenu kombinaciju za doček sunčanih dana.
Traper u boji uskog kroja kombiniran s tenisicama u drugoj boji i tankim remenom u trećoj – bezbroj je razigranih mogućnosti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Zanimljivosti

Provjerite imate li sve, ne zaboravite nešto važno, a sve što nedostaje kupite na vrijeme na jednom mjestu

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.