Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zdravstveni karton

Doživljaj orgazma pri porodu

U nekim slučajevima porođajne muke može zamijeniti čisti užitak.

Majka priroda definitivno voli žene. U najvažniji i najbolniji trenutak njihovog života unijela je mogućnost velikog užitka.

Orgazam pri rađanju
jedna je od najvećih tajni poroda koja je tek nedavno izašla na vidjelo. Stoga se danas vode mnoga istraživanja o osjećaju zadovoljstva koji ispunjava svaku ženu. I to onog zadovoljstva paralelnog trenutcima u kojima bi one trebale vrištati od porođajnih bolova. Stoga nije ni čudno da su mnoge žene znatiželjne i htjele bi saznati što više o ovom nevjerojatnom iskustvu.Orgazam pri porodu ima savršen biološki smisao s obzirom da također predstavlja seksualno iskustvo. To se može objasniti jednostavno kao nastavak onog dijela kada je dijete začeto. Ono dolazi na svijet istim putem kojim muški spolni organ ulazi u vaginu tijekom spolnog odnosa. Smatra se da ovakvu vrstu orgazma omogućava pritisak glave djeteta na majčine važne živce u donjem dijelu trbuha, kao i na zdjelicu. Ti živci igraju ulogu u ženskoj sposobnosti da iskusi vaginalni, cervikalni i orgazam G točke.

Dok se dijete provlači kroz porođajni kanal, stimulira sve puteve koji su uključeni u seksualni užitak. U prilog ovome ide i izlučivanje oksitocina tijekom poroda. Ovaj hormon se aktivira u bradavicama i za vrijeme kontrakcije maternice pri porodu. On otupljuje bol i utječe na učinkovitiju i ugodniju kontrakciju. Stoga, u kombinaciji sa beta endorfinom koji je prirodno tjelesno sredstvo za ublažavanje bolova, može osigurati priličan užitak.Neki stručnjaci tvrde da, osim smanjene boli koju donosi orgazmični porod, on isto tako utječe i na veću povezanost majke i djeteta. Ukoliko se i vaš porod bliži, prevladajte svoje strahove, imajte na umu da ste seksualno biće i budite otvorene za jedno lijepo i ugodno iskustvo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Seks

Bez sumnje, osobna povezanost proizlazi iz osjećaja sigurnosti, opuštenosti i osjećaja vrhunske ugode.

Seks i osjećaji

Opsesija se može usporediti s osjećajima koje imaju djeca kada ne dobivaju ono što žele - rade sve kako bi na kraju to nešto...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.