Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
bioenergija
bioenergija

Drama Queen

Drama Queen: Bioenergija mi je promijenila život

“Moja alternativka i ono njeno “nešto lijevo“ dokazalo mi je da njena bioenegija radi”

Otkrivanje novih stvari uvijek je izazov. Nikad ne znaš što te čeka. Leptirići u trbuhu, a ponekad i strah. Takav je bio i moj prvi susret s bioenergijom i bioterapijom. Naime, u životu imate priliku upoznati zaista osebujne ljude. Kako intektualce, tako i “intelektukce“, pa onda ružne i lijepe, simpatične i dosadne i tko sve zna kakve sve jedinke ljudske vrste.

Vjetrić morate doživjeti

Moj posao mi je omogućio da upoznajem stvarno sve i svašta. Pa, eto, preko prijateljice, usuđujem se reći alternativke, susrela sam i bioterapiju. Kada nije znala što učiniti klasičnom medicinom, prijateljica se kao prava alternativka alternativno dala u alternativne vode i završila tečaj za bioterapeuta. Naravno, poput prave prijateljice dala sam joj da eksperimentira ne meni. Pa to se apsolutno podrazumijeva. Jer ako neću ja, nevjerni Toma, tko će onda?

Znam zvuči ružno ovako napisano, ali ne mogu to ni nazvati drugačijim imenom. Ja u to nisam vjerovala. Dijete sam koje u obitelji ima hrpicu medicinskih djelatnika, pa mi alternativa kao alternativa nije bila ono baš nešto. Iako sam priznat ću, prije recepta za antibiotik morala ispiti sijaset čajeva od svih niknutih trava u vrtu. Sjećam se i “napoja“ od klipa skuhana kukuruza za “nešto“. Da. Bljutavo je piti kako i zvuči.

Dakle, usudila se ja i stala pred nju. Ok. Nisam shvaćala ono mahanje rukama. Smiješno mi je i danas. Iako “vjetrić“ obožavam. Vjetrić morate doživjeti. Iako piskaram, ne mogu ga dočarati. Ali, kad imaš povjerenja u nekoga onda je sve apsolutno lakše. Pa i nasmijati se. I ne ljuti se na mene i samo mi ponekad kaže kako sam skeptik. Što ću? Možda mi mozak drugačije procesira podatke.

Bioenergija “pobijedila” klasičnu medicinu

Zašto ovo pišem? Pišem da bih vam prenijela jedno zanimljivo iskustvo. Ja, skeptik, dobila dokaz da možda u našem tijelu i ima nešto više od krvi, mišića i mesa. Hej, ne mislim na salo! Prijateljica je otkrila mog “podstanara“. Poveći miom. Žena sam koja uredno posjećuje ginekologa, međutim podstanara nitko nije otkrio dok nisam rekla “dajte, molim vas, pogledajte nešto više lijevo tim ultrazvukom. Moja bioenergetičarka tamo nešto osjeća”.

Zvuči glupo. Zar ne? Svaki doktor bi rekao “gospođo dajte se ne rugajte”, ali moj privatni ginekolog me poslušao. I zaista, našao je mog, tada preko 5 centimetara velikog, podstanara. Dakle, moja alternativka i ono njeno “nešto lijevo“ dokazalo mi je da njena bioenegija radi. I znate što? Jutros sam popila dvije žlice domaćeg jabučnoga octa u dva decilitra vode. I jedem češnjak. I smrdim, naravno. I baš me briga.

Foto: iStockphoto.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Problem sive mrene se rješava u svega par koraka i minuta – doslovno.

Drama Queen

Doista, kažem vam, ljudi su se definitivno usredotočili samo na sebe i svoje potrebe i polako zaboravljaju ostatak svijeta.

Drama Queen

Vidi li se u mijenjaju pelena, u neprospavanim noćima? Vidi li se u vezanju repića ili slaganju Lego kockica?

Drama Queen

Valjda su te društvene mreže, blogovi, forumi, pa još i ako ne moraju biti potpisani pravim imenom i prezimenom, pravo mjesto za doziranje pravde...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.