Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: Double penetration

Znate li vi što uopće znači double penetration u duhu hrvatskog jezika?

Neke teme zahtijevaju rječnik koji nije ni za one mlađe od 18 godina, a ni za one starije od, primjerice, 50 godina. Zato se unaprijed ispričavam na svemu što ću napisati. Nadam se da sam pojam ne moram objašnjavati, ali, bez obzira na sve, obrazi mi se rumene. Ne, nije lako pisati bezobraštine.

Evo, ruke mi se znoje i hvata me vrućina! Nije lako strancima otvoriti dušu, ali nekako skupljam hrabrost da vam se povjerim. Možda vam moje iskustvo pomogne da osjetite tu ljepotu.

Da ne bi bilo greške, taj moj double penetration , obično bude oko 15-og u mjesecu, 12 puta godišnje. Ponovno, bez greške, ostanem osupnuta jačinom, dubinom, veličinom te penetracije. Dugo godina sam bila vjerna, jednome i jedinome, najboljem od svih. Dugo godina sam pokušavala doprijeti do njega, a onda sam ga poskrivećki počela varati s jednim malo ‘lošijim’.

Na kraju se više i nisam skrivala. Otvoreno sam očijukala s mnogima. Konačno sam prekinula našu vezu, i baš kada sam pomislila da sam pronašla ljubav svoga života, doživjela sam razočarenje. Moja sreća nije trajala dugo.

zena teekst

O čemu ti?!

Zar zaista mislite da pričam o frajerima, curama, pomagalima? Zar zaista mislite da je ovdje riječ o seksu? Double penetration? Razmislite!

Dragi moji, pričam o pružateljima usluga mobilne telefonije. Pričam o onom divnom osjećaju kada se osjećate penetrirano u mozak i o onome osjećaju kada ponizno okrenete guzu, jer i sami znate da ste vjerojatno ponovno zgriješili.

Ma koliko god da sam se trudila, 15-og u mjesecu došlo bi na naplatu moje pametovanje, nadmudrivanje i kalkuliranje. Bez obzira što se nisam udala za njega, na barem 24 mjeseca, što mogu otići kad god želim, onaj iritantni Ovan, za kojeg se još uvijek pitam kako može biti ikome na planetu simpatičan, revolucionarno me ‘nabio’. Slušam kako mi pjeva ‘Vjerujem’, dok ja sama ‘NE VJERUJEM’ napisanome na papiru.

Mudro sam prebacila broj, oslobođena okova neželjenoga braka, ili ti pretplate. Brbljam li brbljam, očito, a od onih silnih besplatnih minuta, uvijek mi se potkrade nešto što nije besplatno. I ne znam više jesam li stvarno toliko lajava, ili zovem krive ljude, ili mi se samo osvećuje što imam neku rezervu, sa strane. Ovna sam, koji  mi lagano izgleda poput transića, hvalila na sve strane, a na kraju sam samo ja ispala ovca.

Probala sam ja i onu juhu od rajčice i one slatkiše, ma sve, dragi moji. Vjerojatno je greška u meni, mom dugačku jeziku ili jednostavno, samo volim taj osjećaj, dvostruke penetracije najmenjene nama, pametnjakovićima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Svi znamo da bismo trebali paziti na namirnice koje unosimo u organizam, a razumijevanje svojih slabosti može doprinijeti cjelokupnom shvaćanju koncepta zdrave prehrane.

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Lav, Ovan i Strijelac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Djevica, Bik, Ovan

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.