Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
orgazam
orgazam

Drama Queen

Drama Queen: Doživite orgazam u teretani

Lajknula sam sve ženske portale, časopise, youtube kanale, ma sve… baš me zanima što to mi žene “čitamo”

Taj Facebook je čudo. Sve zna o meni. Ono “sa strane“  krenuo nuditi različite reklame i reklamice. Sve neka čudotvorna sredstva koja će me riješiti svih problema nastalih zubom vremena. Čudna mi čuda! Eto, neću imati ni bore, pa ni celulit, a suvišnih kilograma i naslaga sprijeda, a i straga, riješit ću se samo ako popijem #tisicudesna gljivu, napoj, sluz… Budući da se već nekoliko dana uzalud zdravo hranim travama, kupusom, slanutkom, još sve  posuto lanenim sjemenkama, držeći se narodne medicine i krilatice “priroda liječi”, nekako se ne dam nagovoriti ni na klik “sa strane“. Nema jednostavnog rješenja, tješim se dok svaki dan varam “priroda liječi“ nekakvim slatkišem, negdje oko tri, krijući se i od drugih i od same sebe, poput kakve lukave ljubavnice.

Ma taj Facebook je čudo!

Lajknula sam sve ženske portale, časopise, youtube kanale, ma sve. Baš me zanima što to mi žene “čitamo“. I evo ga, baš u feedu naslov “Kako doći do orgazma?“. Naravno, kliknem. Pa tko ne bi kliknuo?! Ja se znojim kao prase na umoru, hvatam zrak, a ono postoji nekakvo vježbanje s happy endom?! Čula sam za seks u kojem se hrvaju, bore, nadjačavaju, nadvikuju, tuku, vežu pa i krvare,  ali za vježbanje koje završi orgazmom –  nikad.

A tko bi nego Amerikanci provodio istraživanje. Zamisli, 46% žena je uzbuđeno dok vježba. Rekla bih i ja da sam napaljena, jer bolje zvuči od onoga “pustimemejketihoćudušuispustit i“. A i vi bi. Garantiram.  Zamisli, 23% je reklo da svrši.  Ako valjanje po podu i neuspješan pokušaj ustajanja nakon istezanja izgleda kao orgazam, e onda bih rekla i da sam, zdravo seljački, svršila. Sve zvuči nekako glamurozno, totalno cool i in. Sve bolje zvuči od činjenice kako me sram priznati da se ne mogu pomaknuti. Gle ti to, neke vježbe koje uključuju mišiće u maternici i dnu zdjelice, garantiraju orgazam i bez dodira, a i bez maštanja o nekom zločestom, tetoviranom dečku na motoru. Vidi vraga! I tako dok vježbam ne mislim ni na što osim kako doći do zraka. Maštanje bi zaista bilo neizvedivo, iako se kunem u multitasking ili, po hrvatski, višezadaćnost.

orgazam

I čitam ja dalje u nadi kako postoji neka #tisicudesna vježba od koje ću konačno uživati dok se znojim i valjam po podu. I ne postoji. Naravno da ne postoji. Očito i za to trebaš imati neke predispozicije, a nisam shvatila točno koje. Miša mu maloga, pa zar sam i tu zakinuta, kad već nemam duge noge i kad nisam manekenski tip. Nisam shvatila kako s preporučenim vježbama poput trbušnjaka ili dizanja utega doživjeti orgazam. Ako netko od vas zna, neka mi hitno javi.

Do groba zahvalna.

Foto: iStockphoto.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Doista, kažem vam, ljudi su se definitivno usredotočili samo na sebe i svoje potrebe i polako zaboravljaju ostatak svijeta.

Drama Queen

Vidi li se u mijenjaju pelena, u neprospavanim noćima? Vidi li se u vezanju repića ili slaganju Lego kockica?

Budi fit

Vlog Mommy Buzz i influencerica Yvonne Vrnoga donose vam iznimno učinkovite, a pritom jednostavne vježbe za noge i stražnjicu koje možete raditi i doma.

Život u dvoje

Znate one " bijele laži" izgovorene kako se partner ne bi razočarao ili da mu se udovolji?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.