Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Miris tvog parfema
Miris tvog parfema

Drama Queen

Drama Queen: Miris parfema…

Nije mi privlačan. Ne pišem zato. On je mirisan. Oko njega ide neki val divnog parfema. Zatvorim oči i udišem.

Tramvaj i ljeto su neodoljiva kombinacija za ispustiti dušu. Ujutro je još nekako podnošljivo. Ali, popodne je kritično. Ne znam. Peremo li se mi? Voda je toliko skupa? Svatko tko obilazi dm, Muller ili kakvu drugu drogeriju i, naravno, Konzum, shvatit će da sapuna ima i za 3 kune.

Ni dezići nisu preskupi, a nije ih toliki problem koristiti.  Upute su jednostavne, osim ako ne „brijete“ na kancerogene tvari i oštećenje ozonskog omotača. Tada smo u problemu. Smrdljivu problemu, iako i za to imamo rješenja!

A volim Zagreb ljeti. Ne ostane nas puno. Svi se razbježe nekud, pa bi bilo logično da smrad bude podnošljiviji. Pogotovo nema dječice u pubertetu, nema njihovih znojnih hormona koji nas grizu za oči. Mame i tate, učite pubertetlije da se peru, ma koliko to mrzili! Znam kakva je to tlaka i koliko su nedokazni, ali učite ih da se peru, za Boga miloga, jer mi se želudac diže svaki puta.

I penzići.

Ah, danas sam baš srela mirišljava, šarmantna starca na štakama. Osvojio je svaku tetu u tramvaju na prvu. Skakutale smo oko njega kao kokice oko pijetla. Jer je mirisan. Smrdljivaca se svatko kloni. Opetujem, roditelji dragi! Objasnite to ovima u pubertetu.

On…

Sretnemo se često ujutro. Ja, sa slušalicama u uhu, on s kavom u ruci. Na ramenu svako jutro torba za laptop. Mršav je, visok i savija se pod teretom. Kosa mu neuredno – moderna, oči plave. Ne pričamo.

Nije mi privlačan. Ne pišem zato.

On je mirisan. Oko njega ide neki val divnog parfema. Zatvorim oči i udišem. Tako je muževan, jak, stabilan. Možda me podsjeća na valove i plažu. Možda na šum borova i njihov gusti hlad.

Prolaze me trnci. Ne znam. Ne znam kako drugačije to opisati. Jednom ću smoći hrabrosti upitati o kojem se to parfemu radi.

 

Drama Queen

 

I svi moji prijatelji su mirišljavci, kad malo bolje razmislim. Možda i njih nanjušim. 10-tku sam pitala što to „nosi“. Nekakav Armani, postojan, težak kao njegov karakter. Da, 10-tka bi svakoj bila sexy! Ni Romeo nije loš. On je svjež i razigran. Pravi dječarac! I Ruski Princ je mirisan… Uvijek!

Ah, mogla bih sad satima i satima o mirisima.

Volim mirišljave muškarce. To mi je seksi. Možda je to ono životinjsko i možda potvrđuje Darwinovu teoriju, ali miris je važan. Barem meni.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Ljeto je godišnje doba kada i naša koža i duša doslovno procvjetaju.

Trendovi

Betty Barclay Happiness miris je za snažne i samouvjerene žene koje svojom prirodnom snagom i snagom osmijeha inspiriraju ne samo sebe nego i druge.

Beauty report

Nova 4711 Acqua Colonia kreacija Peony & Sandalwood jedinstvena je, ženstvena kreacija mirisa koja ima nježan učinak na osjetila

She Book Club

Francuski parfem na indijski način njezin je treći roman te sa Ženom koja je slikala kanom i Čuvarima tajni Jaipura tvori trilogiju naziva Žena...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.