Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
prehlada
prehlada

Drama Queen

Drama Queen: Muškarci i prehlada

Ma ne bi nama Bog dao menstruaciju, porod i hormonalno ludilo da mi žene nismo u stanju sve to podnijeti

Muškarci. Jači spol. Jaki, samouvjereni. Muškarčine. I prehlada. Moj Bože, ne znam što bi oni da su poput nas žena, jednom mjesečno obdareni nečim poput menstruacije. Ma zapravo, neka ne bude menstruacija nego neki blaži oblik, bez krvi naravno, jer vjerujem da bi bilo padanja u nesvijest u neograničenim količinama. Neka samo imaju nekakav, čak blaži, oblik PMS-a. Vjerujem da bi poludjeli.

Ma ne bi nama Bog dao menstruaciju, porod i hormonalno ludilo da mi žene nismo u stanju sve to podnijeti. Naravno da je dao nama, a ne njima. Oni to ne mogu. Jednostavno, oni to ne mogu. Kakva priča o jačem spolu, pa mi smo definitivno evolucijski tri koraka ispred njih. Plus, multitasking. Ne mogu oni ni to razumijeti, a i bolje da ne razumiju. I tako sje** 70% stvari jer su smotani. Od kuhinje, pa nadalje. A ne mogu oni shvatiti da mogu gledati izlog s krpicama, razmišljati o ručku i istovremeno vikati na njega jer je, naravno, zaboravio nešto s popisa ili se nije sjetio da mu baš treba pjena za brijanje.

Zašto prehlada lava pretvara u mače?

Dakle, muškarci i prehlada. Nevjerojatni su. Od onog mog divnog najjačeg, najhrabrijeg, naj naj najfrajera u svemiru, postane takvo dijete, prava cvilidreta da mi uopće nije jasno kako preživi porezotinu dok, onako smotan, reže kruh. I ona neizbježna rečenica, koja nije namijenjena samo “krevetu“ – meni se to nikad ne događa. Obično od kombinacije Norrisa, Stathama, Stalonea, Schwarzeneggera (uf, koja kombinatorika slova) & Seagala, postane mali mačić koji bi se samo mazio.

Ma nemoj! Svaka temperaturica, šmrcanje ili kihanje ravno je nekoj rijetkoj, smrtonosnoj, neizlječivoj bolesti. I automatski ti moram glumiti mamicu, što me, naravno, izluđuje. I toliko kukaš da bih te zatukla. Ali, kako sam kažeš, tebi se to nikada ne događa, nego samo, hvala ti Bože, ipak spadaš u zdraviju kategoriju – jednom godišnje. Zamisli samo da je dvanaestak puta, kao kod nas žena, da te puca migrena, da te “probada“ donji dio leđa ili da misliš kako će ti dojke prsnuti poput zrele lubenice. Zato dragi, sjedi. Šuti. I popij taj aspirin.

prehlada

Foto: iStockphoto.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Doista, kažem vam, ljudi su se definitivno usredotočili samo na sebe i svoje potrebe i polako zaboravljaju ostatak svijeta.

Drama Queen

Vidi li se u mijenjaju pelena, u neprospavanim noćima? Vidi li se u vezanju repića ili slaganju Lego kockica?

Drama Queen

Valjda su te društvene mreže, blogovi, forumi, pa još i ako ne moraju biti potpisani pravim imenom i prezimenom, pravo mjesto za doziranje pravde...

Drama Queen

Zaista se iskreno divim ljudima koji nisu poput mene, koji nemaju to „ što na umu, to na drumu“. Vjerujem da su uspješniji od...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.