Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
natalitet
natalitet

Drama Queen

Drama Queen: Pravi razlog zašto nam natalitet opada

Umornome se ne seksa. A ni onome koji se utrkuje s rokovima, mobingom i slični novotarijama moderna doba.

Moram priznati, zaista mislim da smo mi Hrvati glup narod. Nama hitno treba neki osvajač.

Mađari, Habsburgovci, Otomansko carstvo, ma nekakvi vanzemaljci. Jedino nas to može spasiti. Jedino nas to može udružiti ili pokrenuti, osim borbe protiv bolesti – kada znamo pokazati srce!

Vraćanje u 1991. ili 1945. ili 1102. ili možda 10.000 godina prije Krista, totalno zatupljuje. Mi nikako krenuti naprijed.
Bliže se neki novi izbori i rade se neke nove kampanje i mislim da ću totalno odustati od gledanja televizije. I već se veselim svom, cvjetićima ispisanom, biračkom listiću. Bit ću ona nevažeća!

Natalitet? Da, još kad bi se seksali…

Dok se busamo u prsa i pričamo o uzvišenom narodu i još uzvišenijoj Domovini, ne znam je li se što promijenilo po pitanju porodiljnih naknada i spominje li itko visinu minimalca samozaposlene žene. One iste, jadne žene koja računa da će konačno pokrenutu nešto svoje i nešto sitno zaraditi i podizati djecu… Tko zna koliko joj je dostižna minimalna direktorska plaća…

Još ne razumijem zašto muškarci nisu u kategoriji podizanja, osim što su im sise nefunkcionalne…

Trpnje u isti koš samozaposlene žene i nekog oligarha je tipični primjer genocida o kojem većinom šutimo. Nema tu ravnopravnosti… Najmanji nam je problem abortus i moraliziranje oko istog, te priče o sotoni i dušama… To nitko ne radi iz vica!

Zar nitko ne shvaća da ne rađamo djecu prvo jer ih nemamo gdje napraviti? Živimo u srednjovjekovnim zajednicama, s po tri generacije u 60 kvadrata, budući da je doći do stana nemoguća misija. A malo je onih koji uživaju u egzibicionizmu, da ne kažem kako je seks na javnim mjestima kažnjiv.

Nema više štala, livada i plastova sijena.

Kalkulacija

Također, minimalac tete koja cijeli dan stoji na nogama niti malo ne pomaže onoj večernjoj akciji koja bi dovela do začeća. Vjerujem da čim se dvoje ljudi na minimalcu legne u krevet ili na kauč na razvlačenje, krenu s kalkulacijama, a brojke su rijetkima seksi i od brojki se rijetkima diže.

Pohod bankama u potrazi za kreditom jednako je tako stresan. Jer i Crkva vam da razvod (u određenim situacijama) i oprost, ali kredit vas sretne veže do kraja života ili bar kojih tridesetak godina! A vjerujte mi da gledam kako riješiti svoju stambenu situaciju, a da se nužno ne priženim ili ne odglumim sponzorušu.

A ako, srećom, i imamo dobro radno mjesto, s urednom i relativno visokom plaćom, onda, brijem, rintamo kao kobile. Ili se igramo karijere, pa smo si zacrtali milijun ciljeva i sad sjedimo u četrdesetima i plačemo kako nas nitko neće. A tika-taka kuca li kuca! Maternica ti je prolazna stvar! Oronuli smo, razočarani, umorni. Umornome se ne seksa. A ni onome koji se utrkuje s rokovima, mobingom i sličnim novotarijama moderna doba.

Baš mi moja Dobrica priča kako će početi piti tablete za spavanje. Ni nesanici se ne seksa!

Ne seksa se ni onome koji se stalno plaši što nosi sutra i koja politička bujica prolazi kroz njegov cijenjeni odjel. Ni njemu se spava, ali bi i zaboravio.

Dakle, logičnim zaključkom, seksa se samo onih 200 bogatih, odabranih obitelji, a oni opet ne bi previše djece iz više razloga. Prvo, obiteljsko bogatstvo se rasipa, a drugo… pa treba uživati u životu, a današnji klinci su (najčešće) skupa davež.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka - igračke upravljane aplikacijom.

Zanimljivosti

Kinder Joy of moving Tennis Trophy koji se ove godine održava u šestom međunarodnom izdanju, nastao je 2006. godine prema ideji bivše prvakinje Italije,...

Zanimljivosti

Ira je svog Boba, prvog psa pomagača, dobila prije pet godina i sada priprema Zoe kako bi se Bob umirovio.

Seks

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.