Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Drama Queen

Drama Queen: Stvar statistike

Zašto bi svaki muž još jednu, ali nikako ženi ne bi dopustio, još jednoga tipa?

Začudio me ovaj popis stanovništva. Znam, trebalo im je dvije godine da nas prebroje, a onda mi se neke od brojki učiniše tako čudnima. Ispada da bi bilo najbolje da ovi frajeri iz okolice Osijeka dođu Zagrepčankama, ili Korčulankama! Ili da uvedemo poligamiju! Znam da se neki moji ‘prijatelji’ ne bi uopće bunili. Toliko pričaju o seksu, da mislim kako bi bilo najbolje da imaju tri- četiri žene. Zapravo, to je i u redu, sve dok to mogu financirati. I onih 140, istospolnih ljubitelja, iznenadilo me. Nekako mislim kako ih mora biti više. Samo mi nije jasno čega se srame.

Iznenadit ćete se, ali nedavno sam upoznala jednoga zanimljivoga muškarca. I ne bi tu bilo ništa sporno, da čovjek nije prešao devedesetu. Toliko duhovit, s laganim daškom talijanskoga šarma, kulturan, pažljiv, inteligentan… Teško je to opisati. Nema više takvih muškaraca, ili se ja krećem u potpuno krivome društvu. Možda, da promijenim okolinu…

ljube tekst

Statistike usamljenih srca

Za ovu kolumnu čak sam išla na stranice za usamljena srca, kako bih proučila velike zavodnike. I znate što, unatoč popisu, čini mi se da bi trebalo biti puno više razvedenih, jel’ toliko nezadovoljstva nisam odavno osjetila na jednome mjestu, barem kod onih koji priznaju da imaju nekoga i da traže samo zabavu. I svi su tako zgodni i sigurni u sebe.

Nekako mi se čini, sve neki narcisoidni, nabildani likovi, pozamašne aparature. Uplašila sam se da ću za ovo istraživanje, u slučaju da se usudim otići na neki od dejtova, morati hopsati na brazilsko- egipatske depilacije, plus feniranja svaki drugi dan. Počela sam razmišljati o botoksu, a ni plastična ne bi bila loša. A, vjerujte mi, toliko uspješnih menadžera na jednom mjestu, nisam odavno srela! Kao da smo na nekom od sastanaka Hrvatske udruge poslodavaca. Čudo, kako je ovu našu domovinu, moju zemlju Hrvatsku, uopće stigla pogoditi kriza, pored toliko stručnjaka.

Vrag mi nije dao mira, pa sam još u profilima dala napisati kako sam biseksualna. I znate što!? Ono ubij pedera / lezbaču uopće nije istina. Ma lažu! Svi bi se našli sa mnom i mojom divnom, dugonogom, plavokosom djevojkom. Napominjem kako je ona jako mlada i poslušna i da će napraviti baš sve što joj predložim. Da, ja sam ono kao, muškarača u toj vezi, koja traži malo mesa i grubosti. Fascinantno!

Pokušavam shvatiti što je to toliko seksi kada ti se nude dvije žene, ali frajera ne bi ni pomirisali. Što je loše u tome da se neka od nas poigra s dva muškarca? Zašto bi svaki muž još jednu, ali nikako ženi ne bi dopustio, još jednoga tipa?

Ne mogu to dokučiti. Možda je to stvar samo statistike, usporedbe i mjerenja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Advertisement