Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Dreft Fashion Week Zagreb u novom ruhu

Vodimo vas na zagrebački tjedan mode na novoj lokaciji – Hypo Centar, od 25. do 27.11.2010.

Najstarije hrvatsko modno događanje, Fashion Week Zagreb, startao je u ožujku 2003. godine u Muzeju za umjetnost i obrt, nakon toga održao se i u tadašnjem hotelu Opera, Tvornici kulture, hotelu Esplanade i dvorani Tucman, sve dok nije pronašao do sada aktualnu lokaciju – Balon Boćarski dom. Upravo je taj prostor, koji neodoljivo podsjeća na šatore u kakvima se održavaju najveći i najjači Fashion Weekovi diljem svijeta, postao jedan od simbola ovog događanja.

Ipak, nakon 7 godina postojanja, željan osvježenja i pozitivne promjene, ovosezonski jubilarni 15. Dreft Fashion Week Zagreb, po uzoru na svog "starijeg brata" New York Fashion Week, preselio je na novu atraktivnu lokaciju – Hypo Centar, gdje će se održati revijalni dio od 25. do 27. studenog 2010. godine. Hypo Centar je jedno od najmodernijih arhitektonskih zdanja u Hrvatskoj, čija multimedijska dvorana predstavlja savršenu platformu za zanimljiva predstavljanja naših dizajnera. Nova lokacija trostruki je "win", koliko idealna za dizajnere toliko idealna i za posjetitelje te naravno za vrhunsku razinu produkcije.Svoje inovativne i kreativne kolekcije za proljeće/ljeto 2011. predstavit će brojni renomirani domaći te inozemni modni dizajneri, koji dolaze ravno iz prijestolnica svjetske modne scene kao što su London, Pariz i New York. Također, slijedeći svoju filozofiju poticanja obrazovanja mladih dizajnera, u sklopu Pret-a-design-a, natječaja za studente dizajna, bit će odabrani i nagrađeni najbolji perspektivni mladi dizajneri.

Natječaj za mlade dizajnere Pret-a-design donio nam je pregršt kvalitetnih radova perspektivnih mladih dizajnera koji će svoju mini kolekciju imati priliku pokazati na ovosezonskom jubilarnom 15. Dreft Fashion Weeku Zagreb. Slijedeći svoju filozofiju poticanja obrazovanja, Dreft Fashion Week Zagreb nastavlja nagrađivati inovativnost i kvalitetu mladih dizajnera te im na taj način otvara vrata modnog svijeta o kojem mnogi mladi dizajneri sanjanju.

Među mnogobrojnim studentima koji su se prijavili na natječaj Pret-a-design, bilo je nemoguće odabrati samo njih petero, koliko je bilo predviđeno, tako da će priliku nastupa na 15. Dreft Fashion Weeku Zagreb imati čak osmero prijavljenih. Višegodišnji glavni partner Fashion Weeka Zagreb – Dreft, uz ostale sponzore DFWZ-a, nagradit će pobjednika Pret-a-design-a vrijednim poklon paketom, a pobjednik će dobiti i pravo sudjelovanja na 16. Dreft Fashion Weeku Zagreb sa svojom samostalnom kolekcijom jesen/zima 2011./2012. Na natječaju Pret-a-design svoje će mini kolekcije 25. studenog s početkom u 19 sati prikazati Iva Šimunović, Aba Tomičić, Ivana Kuzminski, Ana Ćurić, Jelena Aleksić, Kristina Lovko, Zrinka Hudi i Erna Ostanek.
Uz probrani revijalni dio, ove sezone organizatori su se pobrinuli i za dobar provod za sve posjetitelje u "lounge" dijelu Dreft Fashion Weeka Zagreb te na mnogobrojnim after partijima u najpoznatijim zagrebačkim klubovima. Uz mnoge novosti i zanimljivosti na samom događanju, glavno iznenađenje priredio je višegodišnji glavni partner Fashion Weeka Zagreb – Dreft, deterdžent koji najnovijom tehnologijom osjetljivom rublju daje biserni sjaj i nenadmašno čuva njegov oblik pri pranju pletenog pamuka, te pruža vrhunsku njegu uz izvrsne rezultate pranja naših modnih "krpica".


VODIMO VAS NA DREFT FASHION WEEK ZAGREB!

Tri najsretnije čitateljice osvojiti će Dreft poklon pakete i ulaznice za reviju 25. studenog 2010., gdje će iz prvih redova moći uživati  u modi by Dreft Fashion Week.

Ako već niste, a jako želite isprobati Dreft proizvode i pratiti Dreft Fashion Week,  pošaljite nam mail [email protected] s naslovom DREFT, i točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedite ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i poklon paket možda postane vaš!

Napišite nam barem jednu vrstu Drefta!

Prijave primamo do 16. studenog, nakon čega ćemo objaviti dobitnike!
Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnice Dreft poklon paketa i ulaznice za reviju 25. studenog 2010. su: Valentina Miroslavić, Marija Jevak i Ljiljana Stanić.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Fashion report

Crocs slavi novom kolekcijom, predstavljajući ikonske parove s poznatim printom Hello Kitty, prepoznatljivim nijansama lika i ekskluzivnim Jibbitz dodatcima.

Fashion report

Petit ukosnic.a iz Novog Vinodolskog  stvara, bez zadrške možemo reći, mala umjetnička djela.

Dobar posao

Situacije se mijenjaju, okviri se mijenjaju, pandemija je promijenila društvo u cjelini. Tako će, zbog svjetskih i EU regulativnih okvira, tema održivosti za deset...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.