Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Drugi Terraneo festival

Festivalske ulaznice do 31. ožujka po povoljnijoj cijeni.

Drugo izdanje festivala Terraneo, koje će se održati od 7. do 9. kolovoza 2012. u Šibeniku obećava tri dana odlične glazbe i pet dana prekrasnog odmora, zabave i nezaboravnih iskustava. Prošlogodišnje premijerno izdanje je kroz pet festivalskih dana pohodilo preko 30 tisuća posjetitelja, a nastupalo je preko 120 vrsnih izvođača raznolikih glazbenih žanrova.

Glavni dio glazbenog programa drugog izdanja festivala održati će se 7., 8. i 9. kolovoza u bivšoj vojarni Bribirski knezovi u Šibeniku. Ovogodišnji glazbeni program ponovno će uključivati nekoliko open-air pozornica s probranim izborom kvalitetnih stranih i domaćih izvođača te raznovrsne DJ programe u hangarima i barovima na lokaciji.Za sada, izvođači koji su potvrdili nastup na festivalu su: The xx, Friendly Fires, The Horrors, The Ting Tings, The Notwist, Digitalism, Swans, Anna Calvi, The Very Best, Future Islands, Elemental, Dječaci, Golem, Gatuzo. Nakon objave prvog dijela izvođača koji će ove godine svirati na Terraneu, novi dio ovogodišnjeg line up-a javnosti će biti otkriven početkom travnja.Festivalske ulaznice za ovogodišnji Terraneo po povoljnijoj cijeni od 350 kuna mogu se kupiti do 31. ožujka. Preostalo je, dakle, još desetak dana da svi zainteresirani posjetitelji i posjetiteljice osiguraju svoj ulazak na trodnevni glazbeni festival po povoljnijoj cijeni.Svi zainteresirani ulaznice mogu kupiti na brojnim ovlaštenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj: u Dirty Old Shopu, klubu Purgeraj i glazbenoj knjižari Rockmark u Zagrebu, u poslovnici Dallas Recordsa te fast food baru Šešula u Šibeniku, kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske. Ulaznice se mogu kupiti i online.Kako Terraneo ne čine samo tri dana odlične glazbe, već cijeli tjedan nezaboravnog ljetovanja i zabave u Šibeniku, u festivalskom kampu unutar same lokacije, posjetitelji će moći uživati od 6. do 10. kolovoza.S obzirom na prošlogodišnji veliki interes za kampiranjem, što je dokazao i rasprodani festivalski kamp, za ovu godinu spremna su i neka iznenađenja za sve one željne kampiranja začinjenog zabavnim i edukativnim programima te cjelodnevnog kupanja i odmaranja na plažama.


Terraneo ima za cilj postati vodeće glazbeno događanje u regiji koje razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave.Zadaća mu je promovirati prirodna bogatstva i ljepote šibenske regije, predstaviti Šibenik i Hrvatsku kao aktualne i atraktivne svjetske turističke destinacije. Želi zabaviti, širiti pozitivnu energiju u najopuštenije doba godine i dati posjetiteljima priliku da uživaju u glazbi aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Uz Mateu Leko na koncertu će nastupiti i violinistica Maya Levy koja u Zagreb stiže iz Pariza, a nedavno je proglašena BBC-jevom „glazbenom zvijezdom...

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja.

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.