Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Dubrovački hotel Neptun u novom ruhu

Novi adaptirani hotel Neptun stvoren je za osobe s visokim standardima i ukusima

Popularan dubrovački hotel Neptun novu ljetnu sezonu otvara vrata gostima potpuno adaptiran. Očekuje vas još luksuzniji i udobniji odmor prilagođen najvišim svjetskim standardima. Pažnja je najviše posvećena uređenju interijera, koji je nakon uvođenja novih tehnoloških rješenja doživio potpunu preobrazbu.

hotel

Tehnološka i funkcionalna poboljšanja

Osim instalacija pametnih hotelskih soba, energetski efikasnog sustava grijanja i hlađenja, te instalacije efikasne rasvjete niske potrošnje i dugotrajnosti, detaljnom reorganizacijom soba, interijerskim i funkcionalnim rješenjima, te vrhunskom opremom i povećanjem površine određenog broja soba postigla se znatno bolja iskoristivog prostora.

Iznimna udobnost uz spektakularne poglede

Dizajnom i funkcionalnošću sobe su prilagođene ugodnom boravku svih gostiju, kako sudionicima raznih kongresa tako i onima koji traže vrhunski odmor. Pažljivom reorganizacijom prostora stvorene su luksuznije i površinom veće sobe južne orijentacije sa predivnim pogledom na dubrovačke grebene. Kvalitetnom reorganizacijom, ali i integracijom osnovnih elemenata u jedinstveni stil, postignuta je skladna, opuštajuća atmosfera koja odiše modernim stilom i komforom. U interijerima su korišteni elementi oplemenjeni prirodnim furnirima ili lakiranim površinama, sve u nježnim tonovima koji pridonose osjećaju prozračnosti i nenametljivosti.

Efikasna rasvjeta

Posebna pozornost posvećena je i rasvjeti smještajnih jedinica i zajedničkih prostora, kako bi se stvorili ugodni i funkcionalni ambijenti. Sva ugrađena rasvjeta temelji se na LED tehnologiji, čime se postigla značajna ušteda u potrošnji električne energije i dugotrajnost.

hotel

”Hotelske sobe sada opremljene najmodernijom opremom i inovativnim rješenjima sukladno najvišim svjetskim standardima, počevši od ulaznih vrata s povećanom zvučnom izolacijom, preko kvalitetnog namještaja, pa sve do vrhunske tehnologije, odličnih LCD televizora i udobnih anatomskih ležaja, što Neptun sada uzdiže daleko iznad njegove kategorije hotela“, naglasili su Domagoj Smodila, glavni arhitekt zadužen za adaptaciju hotela Neptun i dizajnerica interijera Velinda Mršić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Top menadžerica

Na otvorenju Mövenpicka Zagreb, koji je dio Accor grupacije, imali smo priliku upoznati njihovu šarmantnu menadžericu Anne Wahl-Pozeg koja je 2020. bila među top...

Putovanja

Ako, niste iz Hrvatske, a ove godine nas planirate posjetiti iz obližnje zemlje, ovo je tekst za vas.

Zanimljivosti

Dobrodošli su svi oni koji šire ljubav i toleranciju, koji imaju dobre namjere bez ikakvih predrasuda i osude jer 'Milk' je mjesto koje širi...

Događanja

Predstava 'OtpisaNE' je nastala u koprodukciji Kazališta Moruzgva i Gradskog kazališta – Scena 'Gorica' prema tekstu Renata Baretića i u režiji Nikole Zavišića.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.