Dubrovački hotel Neptun u novom ruhu

Popularan dubrovački hotel Neptun novu ljetnu sezonu otvara vrata gostima potpuno adaptiran. Očekuje vas još luksuzniji i udobniji odmor prilagođen najvišim svjetskim standardima. Pažnja je najviše posvećena uređenju interijera, koji je nakon uvođenja novih tehnoloških rješenja doživio potpunu preobrazbu.

hotel

Tehnološka i funkcionalna poboljšanja

Osim instalacija pametnih hotelskih soba, energetski efikasnog sustava grijanja i hlađenja, te instalacije efikasne rasvjete niske potrošnje i dugotrajnosti, detaljnom reorganizacijom soba, interijerskim i funkcionalnim rješenjima, te vrhunskom opremom i povećanjem površine određenog broja soba postigla se znatno bolja iskoristivog prostora.

Iznimna udobnost uz spektakularne poglede

Dizajnom i funkcionalnošću sobe su prilagođene ugodnom boravku svih gostiju, kako sudionicima raznih kongresa tako i onima koji traže vrhunski odmor. Pažljivom reorganizacijom prostora stvorene su luksuznije i površinom veće sobe južne orijentacije sa predivnim pogledom na dubrovačke grebene. Kvalitetnom reorganizacijom, ali i integracijom osnovnih elemenata u jedinstveni stil, postignuta je skladna, opuštajuća atmosfera koja odiše modernim stilom i komforom. U interijerima su korišteni elementi oplemenjeni prirodnim furnirima ili lakiranim površinama, sve u nježnim tonovima koji pridonose osjećaju prozračnosti i nenametljivosti.

Efikasna rasvjeta

Posebna pozornost posvećena je i rasvjeti smještajnih jedinica i zajedničkih prostora, kako bi se stvorili ugodni i funkcionalni ambijenti. Sva ugrađena rasvjeta temelji se na LED tehnologiji, čime se postigla značajna ušteda u potrošnji električne energije i dugotrajnost.

hotel

”Hotelske sobe sada opremljene najmodernijom opremom i inovativnim rješenjima sukladno najvišim svjetskim standardima, počevši od ulaznih vrata s povećanom zvučnom izolacijom, preko kvalitetnog namještaja, pa sve do vrhunske tehnologije, odličnih LCD televizora i udobnih anatomskih ležaja, što Neptun sada uzdiže daleko iznad njegove kategorije hotela“, naglasili su Domagoj Smodila, glavni arhitekt zadužen za adaptaciju hotela Neptun i dizajnerica interijera Velinda Mršić.