Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Dukat ima novi hit proizvod: vruću čokoladu

Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka.

Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka. Kao i ostali Dukatovi proizvodi, i vruća se čokolada spravlja od mlijeka vrhunske kvalitete, dok su najfinija čokolada i kakao ključni sastojci zaslužni za bogat i kremast čokoladni okus.

Kako je pred nama zasigurno još dana popraćenih nižim temperaturama, Dukat vruća čokolada idealan je napitak za ugrijati se u hladnim danima. Sve što je potrebno učiniti jest ovaj kremasti napitak zagrijati i poslužiti topao u omiljenoj šalici. Iako sam naziv sugerira konzumaciju u toploj varijanti, Dukat vruća čokolada jednako je neodoljiva i hladna. Novitet savršeno pristaje i mjesecu zaljubljenih i odličan je izbor ako voljenu osobu želite iznenaditi na Valentinovo te i taj dan provesti uz bogat čokoladni okus.

Dukat vruća čokolada izvrstan je odabir za svaku prigodu: dodatak malo tučenog vrhnja učinit će je finim desertom nakon obroka, može se poslužiti i kao međuobrok, a nekima će uspješno zamijeniti i prvu jutarnju kavu.

Dukat vruća čokolada dolazi u bočici od 0,5 l i dostupna je na policama trgovina diljem Hrvatske po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 10,99 kuna, a možete je pronaći i na dukatshop.hr.

Ne propustite

Gastronomija

Čokoladna torta bez brašna nastaje brzo i nestaje još brže.

Gastronomija

Mikado riža je za mnoge i dan danas, puno više od čokolade s police.

She Book Club

Willy Wonka od malih je nogu sanjao da će izrađivati čokoladu i dijeliti je sa svijetom.

Duh i tijelo

3 savjeta za ekspresno putovanje u zemlju snova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.