Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Dukat Lagano jutro u novom pakiranju
i s dva nova mlijeka bez laktoze

Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 posto mliječne masti od jedne litre i Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto mliječne masti od pola litre.

Vodeća linija mliječnih proizvoda bez laktoze Dukat Lagano jutro dostupna je u novom ruhu – u praktičnijem pakiranju novog vizualnog identiteta. Uz moderniji dizajn, omiljenu liniju svih ljubitelja mlijeka osjetljivih na laktozu sada čine i dva nova proizvoda: Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 posto mliječne masti od jedne litre i Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto mliječne masti od pola litre. Tako sada u bogatom okusu punomasnog mlijeka mogu uživati i oni intolerantni na laktozu*, dok će novo, manje  pakiranje „klasika“ ove linije, Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto mliječne masti, biti izvrstan odabir za brzu nadoknadu kalcija, bjelančevina i vitamina, bez nelagode.

Osim novog vizualnog identiteta, proizvode u liniji krasi funkcionalnije i praktičnije pakiranje EDGE koje omogućava precizno izlijevanje mlijeka, potpuno pražnjenje te lakše otvaranje i zatvaranje pakiranja.

Linija Dukat Lagano jutro predstavljena je 2008. godine kao prva linija mliječnih proizvoda bez laktoze na tržištu. Osim što je pionir, ona je i lider na tržištu u svojoj kategoriji, kao i u edukaciji potrošača o problemu intolerancije na laktozu.

U 15 godina posvećenosti uživanju u mlijeku bez nelagode, asortiman je narastao na sedam proizvoda. Čine ga: Lagano jutro mlijeko s 1,5 i 0 posto m.m. u pakiranju od jedne litre, Lagano jutro čokoladno mlijeko i macchiato u bočici od pola litre, Lagano jutro jogurt bez laktoze od pola litre i dva najnovija proizvoda.

Svi proizvodi dostupni su na policama trgovina diljem Hrvatske i na dukatshop.hr. Među njima su i noviteti: Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 posto m.m. od jedne litre po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 12,99 kuna i Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto m.m. od pola litre po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6,49 kuna.

*Intolerancija na laktozu je nemogućnost ili smanjena sposobnost probave mliječnog šećera – laktoze, najzastupljenijeg ugljikohidrata u mlijeku, zbog nedostatka crijevnog enzima laktaze, čija su posljedica tegobe poput nadutosti, grčeva i bolova u trbuhu. Proizvodi iz linije Dukat Lagano jutro lako su probavljivi jer je laktoza razgrađena na jednostavnije šećere glukozu i galaktozu koje osobe osjetljive na laktozu mogu lako probaviti.

Više

Gastronomija

Dukat prvi na hrvatsko tržište donosi gotove kreme s vrhnjem u tri jedinstvena okusa: Panna cotta, Tiramisu i umak od vanilije.

Gastronomija

Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka.

Zdravstveni karton

Intolerancija na laktozu tema je kojoj se posljednjih godina posvećuje sve više pažnje.

Predstavljamo

Kako bi obilježio mjesec ljubavi Dukat je lansirao promotivno pakiranje s dva čokoladna mlijeka u boci od 1 l i čašom na dar s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.