Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Durex potiče hotelski seks

Napiši priču i otputuj na seksi vikend u New York.

U Švedskoj traži 'pokusne kuniće' za isprobavanje kondoma. U Hrvatskoj radi turneje po najluđim mjestima za zabavu. S one strane bare, točnije u New Yorku, u cijelu priču upleten je i Facebook. Durex postaje sve nestašniji!Globalni lider na tržištu kondoma prošlog je tjedna za američko tržište pokrenuo Facebook kampanju za odrasle pod nazivom Uzmite si sobu (Get a Room). Ideja kampanje je pozdraviti se sa dosadnim seksom i krenuti u istraživanje granica svoje seksualnosti.

Način na koji Durex to misli provesti tipičan je za američko društvo: nagovoriti tamošnje parove da u javnost iznesu tajne iz svojih spavaćih soba, bilo da su "nevjerojatno savršene ili pak nespretno razočaravajuće". Bez sumnje kandidata će biti i više nego dovoljno, a kao asa u rukavu, Durex je u kampanju uključio i Bridget Marquardt, bivšu Playboyevu zečicu i stanovnicu Hefnerova dvorca.

Seksi vikend u New York-u

Najbolje tjedne priče osvojit će Durexovu škrinjicu s blagom kako bi se parovi mogli još slobodnije zabavljati. Par koji će ponuditi javnosti najbolju (ili možda najgoru) priču osvojit će glavnu nagradu: plaćen put u New York i vikend u posebno uređenom apartmanu Durex Sexy Suite hotela Gansevoort Park. Posebno uređen apartman u ovom slučaju znači da će sretni par moći iskušati igre s vibrirajućom patkicom u kadi, isprobati nekoliko seksi kostima i igračaka, a spretna pripadnica nježnijeg spola moći će se i uvijati oko striptiz štange u spavaćoj sobi."Durexova kampanja Uzmite si sobu slavi nestašna, ali i nježna sjećanja koja se u nama bude na spomen hotela. Želimo parove ohrabriti da se oslobode i iskušaju nešto novo u seksu te da 'hotelski seks' postane dio njihovog ljubavnog repertoara", izjavio je tijekom prezentacije kampanje Kevin Harshaw, direktor marketinga u Reckitt Benckiseru, vlasniku robne marke Durex.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Zanimljivosti

Je li pred vama zadatak organiziranja djevojačke večeri za vama dragu osobu?

Top menadžerica

Na otvorenju Mövenpicka Zagreb, koji je dio Accor grupacije, imali smo priliku upoznati njihovu šarmantnu menadžericu Anne Wahl-Pozeg koja je 2020. bila među top...

Horoskop

Planeti u vašoj natalnoj karti mogu vam pomoći da shvatite tko će vas privlačiti i potaknuti vašu ljubav i strast.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.