Dva dana do koncertnog spektakla Željka Bebeka

Ostalo je svega dva dana do koncertnog spektakla Željka Bebeka u Spaladium Areni, s kojim će se na najbolji mogući način zaključiti 2019. godina. Legendarni Željko Bebek u subotu, 21. prosinca, održat će koncert na radost brojne svoje splitske publike.  Njegova karizma i glas osvajaju generacije već godinama, a bezvremenski hitovi poput ‘Ima neka tajna veza’, ‘Selma’, ‘Na zadnjem sjedištu moga auta’, ‘Ne spavaj mala moja’, kao i one iz svoje dugogodišnje solističke karijere, kao što su ‘Da je sreće bilo’, ‘Laku noć svirači’, ‘Žuta ruža’, ‘Tijana’ pa sve do novijih ‘Ja po kafanama’, ‘Gdje sam bio’, ‘Ono nešto naše’, ‘Ako voliš ovu ženu’, samo su neke od pjesama koje će odzvanjati splitskom Spaladium Arenom. Neke od najljepših pjesama mnogi pamte još od svoje mladosti i upravo zato s nestrpljenjem iščekuju jedan od najvećih koncertnih spektakala.

Postoji neka posebna veza između Splita i ovog legendarnog pjevača, mnogi još uvijek pamte prošlogodišnji koncert na splitskim Gripama koji je bio prožet emocijama, a Željko najavljuje još bolji koncert ovog puta u najvećoj dvorani u Dalmaciji.

Ostalo je još ulaznica za gornju razinu tribina, stoga požurite i na vrijeme nabavite ulaznicu za koncert koji je za sve generacije. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl su od danas u prodaji putem sustava Eventim: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/zeljko-bebek-split-spaladium-arena-535222/event.html

Foto: Mislav Žabarović