Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Ecija Ivušić u ljetnim haljinama Martine Felje

Haljine koje odlično mogu funkcionirati u dnevnoj i večernjoj varijanti

Poznata dizajnerica Martina Felja, ususret nadolazećem Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, predstavlja svoju prvu kampanju za cruise kolekciju. Poznata po ženstvenim krojevima, koji prate liniju ženskog tijela, i ovoga ljeta Martina ženu vidi u laganim haljinama, ugodnih prozračnih materijala. ‘Kolekcija se sastoji od haljina koje odlično mogu funkcionirati u dnevnoj i večernjoj varijanti, sto mi je ujedno bila i inspiracija. Namijenjena je poslovnim ženama koje vole udobnost i praktičnost. U dnevnoj varijanti mogu kombinirati haljine uz ugodne cipele, a za večernji izlazak uz cipele s visokom peto’, izjavila je povodom snimanja svoje prve kampanje Martina Felja.

02Sve haljine su jednostavnih krojeva koji prate žensku siluetu i obogaćene su detaljima od čipke, naborima i pliseom. Boje koje prevladavaju u kolekciji su zelena, tirkizna, nježna roza i bijela. Haljine Martine Felje odavno su osvojila srca hollywoodskih ljepotica među kojima su Rumer Willis, Nataša Bedingfield, Carrie Preston, Candace Cameron, a omiljena je i među mnogim našim zvijezdama.

03Zaštitno lice cruise kampanje je voditeljica Ecija Ivušić koja se savršeno našla u ulozi žene kakvom ju vidi Martina Felja. ‘Volim dizajn Martine Felje jer uvijek ima ženstvene krojeve i materijale koji ističu žensko tijelo. Cijela ova cruise kolekcija je iznimno nosiva i udobna i haljine se mogu kombinirati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Idealne su za popodnevne ili recimo večernje šetnje po nekoj Jadranskoj rivi’ izjavila je na snimanju kampanje voditeljica Ecija.

04Frizura i make-up koji su naglasak stavili na romantični, boho stil savršeno se uklapanju u novu cruise kolekciju Martine Felje.

Najznačajniji modni događaj ljeta Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove će se sezone prvi put održati u Zagrebu. U idiličnom ugođaju jednog od najljepših zagrebačkih parkova na Tomislavovom trgu u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije.

Revija Martine Felje a na rasporedu je u subotu 28. lipnja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Financije

Svakodnevno vidite i dotičete razne stvari čija energija, zajedno sa onom koju nosite u sebi, može učiniti čuda.

Drama Queen

Volim muškarce u suknjama i čak su mi dvojica od njih bila i ostala savršeno seksi i nikad, ali nikad nisam dovela u pitanje...

Moj dom

Predviđamo kako će en-vogue boje utjecati na izbor građana pri kupnji božićnih zvijezda kako se godina bliži kraju.

Duh i tijelo

Prije nego se odlučite obojati prostoriju u svom domu ili kupiti neki komad odjeće dobro proučite što vam govore i kako djeluju.

Advertisement